Adriano-Galliani milan

Galijani: Barselona se plaši Milana

Potpredsednik fudbalskog kluba Milan Adrijano Galijani rekao je danas da se u prvom meču osmine finala Lige šampiona videlo koliko se Barselona plaši rosonera.
-I sinoć i prošle godine smo odigrali dobro protiv Barselone. Jednostavno, možemo da se ravnopravno borimo protiv njih, to sam, uostalom, istakao nekoliko puta. Fudbaleri Barselone nas poštuju, ali i kada kažu da nas se plaše, verujte mi, govore istinu – kazao je Galijani italijanskim medijima.
Ekipa Milana sinoć je na svom stadionu pobedila Barselonu sa 2:0 u prvom meču osmine finala LŠ, a golove su dali Kevin Prins Boateng i Suli Muntari.
-U ovakvim utakmicama veliku ulogu imaju i istorija i tradicija. Setite se samo gde smo bili posle prvih nekoliko mečeva ove sezone. Fudbal je divna igra, jer nikad ne znate šta može da se desi. Ipak, verujem da ni najveći optimisti nisu mogli da zamisle da ćemo ovako odigrati – naveo je on.
Galijani je dodao da bi navijači trebalo da podrže ekipu i u dobrim i u lošim trenucima.
-Ne smeju da zaborave na sve ovakve trenutke. Čak ni kada izgubimo kod kuće od Sampdorije – dodao je drugi čovek Milana. Revanš utakmica osmine finala LŠ između Barselone i Milana igra se 12. marta na stadionu Nou Kamp.

Povezana vest:  Anži otpustio trenera Krasnožana