mladen_dodic_trener_jagodinaDodić: očekuje nas teška utakmica protiv Čukaričkog

 

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić ocenio je danas da njegove izabranike očekuje veoma težak zadatak protiv Čukaričkog u susretu 22. kola prvenstva Srbije, koji se u subotu igra u Beogradu.

Prema Dodićevim rečima, ekipa Čukaričkog igra „mnogo bolje nego u prvom delu sezone“, a meč će biti „dodatno napet“ zbog imperative pobede koji imaju oba rivala.

-Čukarički je u nastavku sezone pokazao da se radi o kvalitentom timu. Smatram, međutim, da i Jagodina ima svoje adute za naredni okršaj – istakao je Dodić na konferenicij za novinare u sedištu pomoravskog prvoligaša.

Povezana vest:  FRANCUSKA LIGA, Rezultati i tabela posle današnjih utakmica 6. kola Le Championnata

On je naglasio da se ne slaže sa mišljenjem onih koji tvrde da ekipa sa Banovog brda mora da pobedi Jagodince, pošto se nalazi u veoma nezavidnoj poziciji na tabeli, dodavši da će borba za opstanak u ligi, kao i za svako drugo mesto „trajati do samog kraja šampionata“.

-Našu malu prednost može predstavljati podatak da su, čak, četvorica fudbalera Jagodine nekada igrala za Čukarički. Sigurno je da oni znaju kako se igra na terenu našeg sledećeg protivnika – poručio je Dodić.

Povezana vest:  Ferguson pozvao Ferdinanda da se oprosti od reprezentacije

Jagodina je na minula dva gostovanja, u Ivanjici i Kuli, osvojila četiri boda, a trener tog kluba se nada da će se i iz prestonice vratiti sa pozitivnim rezultatom.

Dodić protiv Čukaričkog neće moći da računa na kažnjene Zlatka Zečevića i Danijela Mihajlovića, kao i povređene Borisa Živkovića, Srđana Lukića i Marka Đorđevića.

Golman Budimir Janošević, koji je u Čukaričkom proveo 14 godina, istakao je da Jagodina u utakmicu protiv „brđana“ ulazi sa više samopouzdanja nakon dva „vrhunski odigrana meča“.

Povezana vest:  Prekid zbog tuče na meču Superlige za žene u Jagodini

-Ako se budemo zalagali i borili na terenu kao u prethodne dve utakmice, dobar rezultat neće izostati – zaključio je Janošević.

Jagodina se nalazi na sedmom mestu tabele sa 29, a Čukarički na poslednjoj poziciji sa 15 bodova.

Utakmica Čukarički – Jagodina igra se u subotu, 3. aprila od 16 časova u Beogradu.