Danijela Dimitrovska – novi “Victoria’s Secret” model

6378Naša poznata manekenka i dugogodišnji Elitov model, Danijela Dimitrovska uspešno privodi kraju poslovnu 2009. godinu, a sada je i sasvim sigurno da će od 2010. godine početi njena saradnju sa čuvenom kućom donjeg veša “Victoria’s Secret”, koja je u modnoj industriji sinonim za seksi. 
– Uzbuđena sam zbog ove vesti, jer sam zaista dugo priželjkivala da postanem “Victoria’s Sicret” model. Uvek verujem u sebe i zato se moje želje na kraju i ostvaruju. Od sledeće godine postajem “Victoria’s Secret” model i snimaću reklame donjeg veša za njihove kataloge – izjavila je Danijela Dimitrovska iza koje je u svakom pogledu uspešna godina. 
Među brojnim kampanjama i revijama svakako se izdvajaju dva projekta – reklamna kampanja sa Vincentom Casselom za muški YSL parfem i humanitarna Emporio Armani RED revija sa poslednjeg Milanskog “fashion week-a”. Kao jedna od Armanijevih miljenica Danijela je učestvovala na ovoj reviji humanitarnog karaktera, čiji profit je bio namenjen Afričkim narodima za borbu protiv AIDS-a. Ovom prilikom Armani je izjavio: 
Marie_Claire_Armani– Ovaj projekat se zasniva na zaista veličanstvenoj ideji. Uveren sam da etika i profit mogu da koegzistiraju. RED je inicijativa koja se izdiže iznad koncepta ljubavi i prelazi u sferu etičkog u cilju rešavanja jednog od najveći problema Afrike – AIDS-a. RED nudi ljudima mogućnost da zadovolje svoje želje, a da u isto vreme budu korisni i velikodušni – izjavio je Giorgio Armani koji se nakon revije slikao sa svojim muzama i zvezdama revije (Kim Noorda, Daria Mikhaylova, Flavia Lucini i Danijelom Dimitrovskom) za italijanski “Marie Claire”. 

Povezana vest:  Ko će sve pokazati kulinarsko umeće drugig dana Lady FAIR-a

Nova Elitova lica

Sve devojke koje žele da krenu stopama Danijele Dimitrovske modna ganecija FORMA VIVA poziva da dođu na kasting za nova Elitova lica – u subotu 28. 11. – Beograd, klub Teatro u 14 sati i Niš kafe “Forra bar” u 18 sati i u nedelju 29.11. u Novom Sadu, kafe “Sistem 1” u 19 sati. 

Povezana vest:  Poseban terminal za poznate na aerodromu u Los Anđelesu