Masimo Savić ponovo u Sava centru

massimoVlasnik jednog od najboljih glasova u regionu Masimo Savić održaće 22. decembra tradicionalno prednovogodišnji koncert u Sava centru, gde priprema neka sitna iznenađenja, a otpevaće neke pesme koje publika sticajem okolnosti nije imala prilike čuti pre godinu dana u ispunjenoj prestižnoj beogradskoj dvorani.
-Velika je čast imati takvu publiku koja ti omogućava jedan gala koncert godišnje u Sava centru. Mnogi me nagovaraju na veći prostor, međutim Sava centar je nekako veličina taman po mom ukusu. Mislim da ne treba ni raditi nekoliko dana Sava centar. Što Japanci kažu, najbolje je prekinuti jesti kad je najslađe. Tako gledam svoju glazbu. Ne treba pretjerivati, uvijek treba biti taman – rekao je Masimo.
Long Play će uskoro saopštiti podatke o prodaji i cenama ulaznica.
Prošle jeseni Masimo je ispunio sa dva časa vrhunskog muziciranja Sava centar koncertno predstavljajući tada objavljeni, regionalno izuzetno uspešni album „Sunce se ponovo rađa“, koji je iznedrio hitove poput naslovne pesme, „Zar više nema nas“ (duet sa Nenom Belanom) ili „Indije“. Zvuči neverovatno, ali sada se Masimo vraća u Sava centar da na određeni način „završi“ prošlogodišnji koncert!
-Definitivno smo neke pjesme zaboravili svirati na prošlom koncertu – objašnjava Masimo, i nastavlja: -nismo svirali ‘Samo jedan dan’! Čudno, ali istinito. A takvih pesama ima još! To je ono što će Beograđani čuti, a nisu prošle godine.
Masimo se opravdava činjenicom da mu je svaki put teško složiti koncertnu listu koja bi zadovoljila sve ukuse, i obavezno zbog dužine koncerta sa nje neka bitna pesma mora otpasti.
-Ne radim koncertne liste tako da uvrstim u nju sve najslušanije pjesme. Moja lista je kao otkucaj srca. Ima svoj zenit, onda se stvar mora smiriti, pasti i opet krenuti prema gore, gdje se čitava stvar završava, na bis. Koncert slažem u smislu tempa i osjećaja, i uopće nije jednostavno!
Prošli put u Beogradu Masimo je uz pomoć Belana izveo „Zar više nema nas“. Ovaj put kaže da zbog koncepcije koncerta ne zna da li će ići na goste, i brzo dodaje: -Ali biće nekih iznenađenja, već ćete vidjeti!

Povezana vest:  Adel osvojila tri rekorda na top listama iTunesa