Paris JacksonParis Jackson treba još nekoliko meseci terapije

Iako se pisalo da će Paris Jackson (15) nakon pokušaja samoubistva u bolnici provesti mesec dana, sada se čini kako će se taj boravak produžiti na čak nekoliko meseci. Ćerka pokojnog Michaela Jacksona navodno je toliko zapala u depresiju da se njena porodica boji kako joj je život u ozbiljnoj opasnosti.
Američki TMZ piše da je porodica ljuta na policiju jer su Parisin pokušaj samoubistva okarakterisiali kao poziv u pomoć, dok oni misle kako se radi o ozbiljnoj pretnji za život tinejdžerke te se boje kako bi ona mogla ponoviti nešto slično.
– Paris se definitivno pokušala ubiti, a to nije bilo prvi put – rekao je izvor blizak porodici, koji je video rane koje si je ona napravila po rukama i koje su očevici opisali kao stravične.
Ona je navodno i duboko zaglibila u svet samopovređivanja i njena stranica na Tumbluru prepuna je slika smrti, samoubistva i rezanja. Na nekoliko fotografija prikazani su tinejdžeri koji si stavljaju pištolj u usta, a posebno je uznemirujuća slika koja pokazuje devojku koja se reže makazama dok je na fotografiji napisano ‘I f…… hate myself’ (Jeb… se mrzim).
Baš zbog svega toga izvori bliski porodici tvrde kako je Paris bolje, ali da je i dalje u stadijumu poricanja te da se odupire terapiji. Iako navodno više nema želju da se reže, lekarini upozoravaju porodicu da moraju otkriti razloge zbog kojih se uopšte i počela samopovređivati. Paris bi uskoro trebali prebaciti iz bolnice UCLA Medical Center u neku drugu bolnicu gde bio mogla ostati čak tri meseca.

Povezana vest:  UNAIDS predstavio nove ciljeve u borbi protiv side