25NOĆNO TRČANJE SA POZNATIM GLUMCIMA

Kompanija Nike nastavila je promociju noćnog trčanja i svoje aktuelne #FlashRun kampanje u Srbiji. Poznati i popularni glumci Jelisaveta Orašanin i Petar Benčina prkosili su lošim vremenskim uslovima i predvodili grupu strastvenih ljubitelja trčanja i članova „Belgrade Running Club“-a. Svi zajedno, trčali su na nekoliko poznatih i atraktivnih lokacija u Beogradu.
Cilj najnovije #FlashRun kampanje ujedno je i promocija Flash Pack opreme, specijalno dizajnirane za noćno i trčanje u uslovima slabe osvetljenosti. Glavne karakteristike ove kolekcije koja podrazumeva šest novih modela patika, jaknu, prsluk i duks, su vodootpornost, refleksivnost i održavanje toplote tela u zimskim uslovima.
Jelisaveta Orašanin, Petar Benčina i članovi BRC-a nailazili su na pozitivne reakcije slučajnih i retkih prolaznika, koji su znali da nagrade volju za trčanjem i istrajnost trkača neretko i aplauzom. Od sada, uz novu Nike Flash Pack kolekciju, ni slabo osvetljenje, ni zimski uslovi neće predstavljati problem trkačima u njihovoj želji da trče noću.

Povezana vest:  Ministar Obradović preporučio školama da ne rade sledeće nedelje, i u Republici Srpskoj nema škole