HK1Hrabri krojač poručuje: „Otvori oči“

Četvorka iz Beograda okupljena pod imenom Hrabri Krojač, koja je sebi zadala misiju širenja pozitivnih emocija, objavila je novi singl.
Pesma „Otvori oči“ treći je singl Hrabrog krojača i predstavlja još jedan stepenik do prvog autorskog albuma čiji je izlazak planiran i najavljen za proleće ove godine.
-Upasti u bezosećajnost isto je što i biti mrtav. Biti slep umom isto je što i ne videti telesnim očima. Hladni i neosetljivi lišeni su svake sile kojom život deluje, slepi umom pak ostaju bez božanstvene svetlosti koja čini da se vidi i da se bude viđen. Otvori oči moje i videću čudesa zakona tvoga, ne skrivaj od mene krasote tvoje, za sve nas predivno stvorene – propovednički je izjavio Goran Mladenović, član grupe Hrabri krojač, povodom nove pesme.
Uporedo sa studijskim radom i pripremom spota za prethodni singl „Volim“, Hrabri krojač nastavlja koncertno da širi svoju misiju, te je prvi naredni nastup zakazan za nedelju 19. januar kada će nastupiti u revijalnom delu Demo mastersa, takmičenja mladih bendova, u Domu omladine Beograda.

Povezana vest:  Muse ovog petka u MTV World Stagu