Green soljica_str01Kako Zvonka Markovića vidi Jacobs šolju

 

Porodica modnih detalja upravo je dobila novu trendi članicu – Jacobs šolju dizajniranu od strane našeg čuvenog modnog kreatora, Zvonka Markovića. Predstavaljmo vam pun modni pogodak, spoj kreacije jednog od najprestižnijih modnih dizajnera i vrhunske arome Jacobs kafe, namenjen onima koji sve što rade, rade sa stilom.

U jakoj konkurenciji šolja privlačnog dizajna, ova Jacobs šolja je jedina koja je u potpunosti zamišljena i ostvarena kao autentični modni detalj. Omiljeni ritual uživanja u pravoj kafi, na ovaj način po prvi put dobija estetsku dimenziju – ne samo da je zadovoljstvo u zanosnoj Jacobs aromi obogaćeno vizuelnim uživanjem u glamuroznom dizajnu, već ova šolja predstavlja i izraz ličnog stila. Pijuckanje kafe nikada nije izgledalo tako stylish!

Povezana vest:  "Tesla dan" širom Srbije

Jacobs šolje sa dve varijante dizajna Zvonka Markovića dobijaju se na poklon prilikom kupovine 200gr Jacobs Cronat Gold, odnosno 200gr Jacobs Monarch kafe.

Red soljica_str02Ova akcija je samo početak Jacobs nastojanja da uživanju u kafi da jednu novu dimenziju. Naime, kao dugogodišnja podrška domaćoj modnoj sceni, Jacobs planira da ovakvu vrstu saradnje sa našim modnim dizajnerima pretvori u tradiciju. Ekskluzivno Vam poveravamo informaciju da je poziv za novi konkurs za dizajn Jacobs šolje već upućen najpoznatijim domaćim dizajnerima.

Povezana vest:  Razvodi se Šon Bin

Dok se pitamo koji će se modni kreator pridružiti Zvonku Markoviću u dizajniranju unikatnih šolja koje unose glamur u svakodnevicu, jedno je sigurno – Jacobs ograničena serija šolja je kolekcija must-have modnih asesoara za predstojeću kafe-sezonu!