btt key art2ŠOTOVI ZABAVE U SERIJI BIG TIPS TEXAS

Ko kaže da posao ne može da bude zabavan? Nova MTV-jeva serija „Big Tips Texas,“ koja počinje u nedelju, 23. februara u 19:50, dokazaće da naporan rad, zabava i prijateljstvo mogu da idu zajedno.
„Big Tips Texas“ prati grupu od deset veselih, ambicioznih drugarica koje rade u baru Redneck Heaven, popularnom mestu u Fort Vortu, Teksas. Za ove devojke rad u baru je samo sredstvo ka postizanju cilja, ali to ih neće sprečiti da se ludo provedu na tom putu. Big Tips Texas je jedinstvena doku-serija koja pruža pogled na južnjačku američku sub-kulturu, donoseći miks dobre zabave, drame i upečatljivih trenutaka iz života devojaka i dešavanja u baru. To je svet kratkih šorceva, kaubojskih šešira, šotova, drskosti i zabave.

Povezana vest:  RTS objavio Dolazak televizije

morgan 3Upoznaćete Sabrinu, talentovanu studentkinju koja radi kako bi uštedela za povratak na koledž, Amber koja zna svoj posao za barom ali stalno dolazi u sukob sa drugim osobljem, šeficu Typhani i najbolju šankericu Claire. Tu su još i Kristyn, ambiciozna konobarica čiji je san da započne sopstvenu liniju odeće, tu je i Morgan, rodeo princeza, Mimi koja je uvek raspoložena za akciju, Jillian, pridošlica iz Čikaga, Macy, najveća mala Teksašanka od svih i Mercedez, drska ali šarmantna konobarica.
U svakoj epizodi „Big Tips Texas,“ videćete kako prijateljstvo između devojaka raste dok one rade i zabavljaju se, pokušavajući da otkriju ko su i šta žele da postanu iz jedne lude smene u drugu.
Premijera: nedelja, 23. februar, u 19:50
Reprize: ponedeljak u 22:40, utorak u 21:50 i sreda u 21:30

Povezana vest:  „Imperija“ dobija 4. sezonu!