sinisa mihajlovicMihajlović: Trebalo bi da nas je sve sramota

Trener fudbalera Sampdorije Siniša Mihajlović izvinio se danas navijačima tog kluba zbog, kako je rekao, sramnog poraza od Torina u italijanskoj Seriji A.
-Trebalo bi da nas je sramota. Pre svega moram da se izvinim navijačima. Ja sam prvi koji je odgovoran za ovaj spektakl, ali će i igrači morati dobro i dugo da se pogledaju u oči – rekao je Mihajlović italijanskim medijima posle utakmice u Torinu.
Sampdorija je na gostovanju izgubila sa 5:1 i tako se odaljila od trećeg mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.
-Setio sam se reči Vujadina Boškova, koji je kazao da je bolje izgubiti jednu utakmicu 5:1, nego pet utakmica sa 1:0 – kazao je trener ekipe iz Đenove.
Mihajlović je dodao da je Torino apsolutno nokautirao Sampdoriju.
-Ako bih počeo da pričam o tome šta je moj tim pogrešno uradio, sedeli bismo ovde do sutra – kazao je vidno uzrujani Mihajlović.
Nekadašnji selektor Srbije je rekao da ne zna da li će pomoći ako eventualno kazni igrače, ali da „mora nešto da uradi“.
-Rekao sam igračima da svi treba da se stidimo sebe. Sada će sa dva treninga dnevno imati vremena da razgovaraju međusobono i razumeju situaciju – rekao je Mihajlović.
Sampdorija je ostala na 34 boda, koliko ima i Lacio, dok je Napoli posle 21 odigranog kola sa pet više na trećem mestu.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Gvardiola:Učinili smo sve da dođemo do pobede protiv Rubina