Preparati iz Eucerin® AQUAporin ACTIVE linije pružaju intenzivnu, 24-časovnu, hidrataciju, a koža ih lako upija..Ne sadrže parfeme i parabene i klinički i dermatološki dokazano odgovaraju svim tipovima kože, čak i osetljivoj.

Hidratacija je osnova svake nege jer, bilo kom tipu da pripada vaša koža, da bi bila lepa i zdrava potrebna joj je – voda! Optimalna hidriranost čini kožu svežom i blistavom i, istovremeno, odlaže pojavu prvih bora. Upravo zbog toga, stručnjaci mladim damama savetuju da pri izboru prvih preparata za negu lica biraju hidratantne kreme.

Hidratacija, sa druge strane, može postati i osnovna potreba nege i u kasnijim godinama jer se intezitet potrebe za hidratacijom menja u zavisnosti od spoljnih i unutrašnjih faktora. Što je koža izloženija ekstremnijim spoljnim uticajima, poput vrućine ili UV zračenja ili lošijim životnim navikama, poput pušenja ili dugotrajnog boravka u zatvorenim sredinama, potreba za hidratacijom je veća.

Povezana vest:  Jokić i Bjelica sjajni u pobedama Denvera i Minesote

Na veću potrebu za hidratacijom utiče i način ishrane, količina vode koju unosimo u organizam, hormonske promene, ali i upotreba neodgovarajućih preparata za negu. Na mnoge od ovih faktora možemo da utičemo, a među njima je upravo izbor adekvatne nege koja će koži, u našoj svakodnevnoj rutini  ili u određenom periodu kada se ukaže potreba, obezbediti dubinsku hidrataciju.

Kreme iz Eucerin® AQUAporin ACTIVE  linije pokreću hidrataciju kože iznutra i to tako što aktiviraju njen prirodni sistem hidratacije – mikroskopske kanale, akvaporine, koji obezbeđuju distribuciju vode do ćelija u koži. U formulaciji ove linije za taj zadatak zadužen je gliko-glicerol, aktivni sastojak koji dokazano povećava broj akvaporina. Bogatija mreža akvaporina omogućava optimalno hidriranje svih slojeva kože, uključujući površinski, što kožu čini glatkom, svežom i mekom na dodir.

Povezana vest:  HAILEY BIEBER U LEVI’S® 501®

Eucerin® AQUAporin ACTIVE linija preporučena je kao prva nega mlađim damama, kako bi održavanjem optimalne hidriranosti odložile pojavu prvih bora, kao i svima onima čijoj je koži, u kraćem ili dužem vremenskom periodu, potrebna dodatna, dubinska hidratacija. Takođe, kreme iz ove linije pravi su izbor i za osobe koje imaju osetljivu kožu lica koja reaguju na mnoge dodatke u preparatima za negu. Eucerin® AQUAporin ACTIVE kreme ne sadrže parfeme i parabene i klinički i dermatološki dokazano odgovaraju svim tipovima kože i osetljivoj.

Atraktivna Eucerin® ponuda aktuelna je u Eucerin partner apotekama dok traju zalihe. Iskoristite ovu priliku i posavetujte se s farmaceutom kom tipu pripada vaša koža i na osnovu toga izaberite svoju Eucerin® AQUAporin ACTIVE kremu.

Povezana vest:  Poznati hip hop duo "Rae Sremmurd" u novoj Classic Leather kampanj

Eucerin® AQUAporin ACTIVE bogata krema preporučena je za osetljivu suvu kožu lica, za mlađe osobe kao noćna nega. Zahvaljujući ovoj kremi vaša koža će veoma brzo povratiti vlažnost u najdubljim slojevima i na površini.

Eucerin® AQUAporin ACTIVE hidratantna lagana krema preporučena je za normalnu i mešovitu kožu, obezbediće vašoj koži dubinsku hidrataciju, a zahvaljujući brzom upijanju i laganoj, nemasnoj strukturi neće ostaviti tragove na površini kože.

Eucerin®  AQUAporin ACTIVE hidratantna krema za lice sa SPF 25 preporučena je za sve tipove kože kojima je potrebna hidratacija, čak i za osetljivu. Uz dodatnu zaštitu od sunca, pružiće vašoj koži dubinsku hidrataciju i sprečiti neželjene posledice UV zračenja među kojima je i prevremeno starenje kože.