Ako si fan franšize „Paklene ulice“ (Fast & Furious), ako su ti Dvejn Džonson i Džejson Stetam omiljeni glumci, voliš da vežbaš i zavisnik si od adrenalina ti si prava osoba za „Pakleni izazov“!

U susret premijeri filma „PAKLENE ULICE – HOBS I ŠO“ (Fast & Furious Presents: Hobbs &Shaw) ovog vikenda, 27. i 28. jula od 12h do 21h na centralnom trgu UŠĆE Shopping Centra,  biće organizovan jedinstven i neponovljiv PAKLENI IZAZOV, na poligonu Sportske akademije Kočović.

Potrebno je okupiti tročlanu ekipu, navesti imena članova ekipe, i prijaviti se ili na licu mesta ili putem društvenih mreža bioskopa Cineplexx (https://www.facebook.com/CineplexxSrbija/) i Taramount filma (https://www.facebook.com/TaramountFilm/).  
U tročlanoj ekipi filma su Hobs, Šo i Hati, a na vama je da napravite najbolji izbor, kako biste osvojili vredne nagrade.

Povezana vest:  Elizabet Benks u ulozi alkoholičarke

Suočite se sa PAKLENIM IZAZOVOM, i uz smernice profesionalnih trenera Sportske akademije Kočović savladajte naš poligon! Veslanje, iskoraci, skakanje, sklekovi, za svakoga po nešto!
Mi smo spremni za film ,“Paklene ulice  – Hobs i Šo. Pokažite nam da li ste spremni i vi?

Sve učesnike očekuju pokloni, a za najbolje pripremili smo mesečne članarine u Sportskoj akademiji Kočović, Under Armour poklone i naravno bioskopske ulaznice za prvi Action Night 1. avgusta u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center. 
Partneri događaja su Cineplexx, Taramount film, Sportska akademija Kočović, UŠĆE Shopping Center, Under Armour, Rexona i PLAY radio.

Povezana vest:  Zbornik o Saši Petroviću predstavljen na Festu

I to nije sve! Slušajte PLAY radio i iskoristite mogućnost da osvojite karte za svečanu premijeru filma zbog koga se diže prašina u celom svetu!

PHOTO: ©2019 UNIVERSAL STUDIOS