Nova knjiga autorke bestseler trilogije „Pedeset nijansi“ E L Džejms „Gospodin“ stiže u knjižare!

Podsetimo se da je trilogija „Pedeset nijansi“ prevedena na 52 jezika i prodata u više od 125 miliona primeraka širom sveta. Roman „Pedeset nijansi – Siva“ ostao je na listi bestselera Njujork tajmsa 133 nedelje zaredom, a sva tri dela knjige doživela su filmsku adaptaciju. Knjigom „Gospodin“ autorka je dokazala da je neprikosnovena kraljica neobičnih ljubavnih zapleta, te da je posle planetarnog hita „Pedeset nijansi – Siva“, kao i njegovih nastavaka, Džejmsova književno sazrela.

Povezana vest:  Završen 2. festival Tvrđava teatar u Smederevu

Radnja novog romana dešava se u Londonu, 2019. godine. Život je mazio Maksima Treveljana. Lep je, plemićkog porekla i imućan, te nikad nije morao da radi i retko je spavao sam. Ali sve se menja kad ga zadesi tragedija, zbog koje nasleđuje porodičnu plemićku titulu, bogatstvo i posede ‒ kao i odgovornosti koje idu uz to. Maksim nije spreman za tu ulogu i teško se navikava na nju.

Povezana vest:  Austrijski umetnik Golif radi na najvećoj slici na svetu!

Ali najteže mu je da potisne želju za tajanstvenom devojkom koja je nedavno došla u Englesku i ne poseduje gotovo ništa osim opasne i mučne prošlosti. Uzdržana, lepa i nadarena za muziku, ona je neodoljiva misterija. Maksimova žudnja za njom pretvara se u strast kakvu nikad nije doživeo.

Ali ko je Alesija Demači? Može li Maksim da je zaštiti od opasnosti koja joj preti? A šta će ona učiniti kad sazna da i on ima tajne?

Povezana vest:  Knjiga o nadi, toplini ljubavi i veri u bolje sutra - "Oteta lepota" Kejt Mičel

Iz srca Londona preko divljeg, zabačenog Kornvola do tmurne, zastrašujuće lepote Balkanskog poluostrva, „Gospodin“ je rolerkoster pun opasnosti i požude, koji će sve vreme držati čitaoce bez daha.

Knjigu „Gospodin“ možete pronaći od petka 6. septembra u svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.