Na Sneakerville festivalu, 13. oktobra u okviru NIKE štanda od 11 do 15 časova biće organizovan Air Force 1 Shadow studio, gde će sve devojke koje kupe najnoviji model Air Force 1 patike, imati priliku da dobiju profesionalnu fotografiju za svoje društvene mreže, a u svemu tome će im pomoći Dunja Jovanic, profesionalni šminker, frizer i stilista. Nakon toga, svi zainteresovani moći će da prisustvuju Air Force 1 NBA panel diskusiji, na kojoj će se od 15.30 časova obratiti Darko Miličić, Vlada Radmanović i Sonja Petrovic, bivše NBA zvezde.

Povezana vest:  Takmičenje javnih ličnosti u pravljenju sušija (FOTO)

Pored toga, sve ljubitelje košarke očekuje i veliki 3×3 turnir od 17 do 20.30 časova na NIKE basket terenu, gde će svi posetioci moći da posvedoče sportskom spektaklu – ženskom i muškom basketu, revijalnoj košarkaškoj utakmici, kao i takmičenju u trojkama i zakucavanju.

Takođe, tokom celog dana svi kupci belih Air Force 1 patika moći će da prilikom kupovine naprave sopstveni dizajn uz pomoć Nike custom tima i svoju novu patiku peronalizuju baš po svojoj želji.

Povezana vest:  Fernando Gago i Žizela Dulko – venčanje u julu?