Obaveštavamo publiku pop zvezde Lare Fabian, čiji je koncert planiran u Štark areni 16. novembra 2019. godine, da se zbog nepredviđenih okolnosti beogradski koncert pomeriti na 10.maj 2020.godine.

Lara Fabian je prihvatila učešće u televizijskom show programu “The Voice” u Francuskoj čije se snimanje poklopilo sa jesenjim terminima turneje “50 World Tour” među kojima je i koncert u Beogradu.

Izvođač i promoter upućuje izvinjenje zbog neplaniranog pomeranja termina koncerta svim fanovima i poručuje da će se odužiti publici na adekvatan način na spektakularnom koncertu u najvećoj Areni u ovom delu Evrope 10. maja 2020 godine.

Povezana vest:  Koncert Vlada Georgieva u Hotelu Maestral

Kupljene ulaznice za koncert u novembru mesecu su važeće za majski koncert i nije ih potrebno menjati. Ukoliko nije moguće prisustvo na koncertu 10. maja 2020.godine, ulaznice je moguće vratiti na biletarnicu Štark arene kao i na svim prodajnim mestima Ticket visiona.

Štark arena poručuje, sačuvajte ulaznice za novi termin koncerta i čeka vas iznenađenje na zakazanom koncertu. Podsećamo, ulaznice za koncert su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 3200, 3500, 3900, 4000, 5500, 7000 i 8500 dinara na blagajni Štark arene, Bilet centra, Ticket Visiona kao i online na www.starkarena.co.rs.

Povezana vest:  Rihanna oborila još jedan rekord, najgledanija na VEVO-u!

Turneja „50 World Tour” Sa više od 20 miliona albuma prodatih širom sveta, Lara Fabian se vraća sa novom „50 World Tour “ turnejom u okviru koje će posetiti Beograd. Turneja je organizovana povodom Larinog 50. rođendana, sa specijalnim nastupom kojim slavi 30 godina karijere i pesmama sa 14 studijskih albuma i hitovima: Je T’ Aime, Quédate, Caruso, Adagio, Je Suis Malade i druge. Larin novi album na francuskom „Papillon“ dostupan je od februara ove godine.

Povezana vest:  Emina Jahović 16. maja u Magacinu, 18. maja TDI party za zatvaranje sezone