Omiljeni praznik klinaca širom sveta, „Noć veštica“, zahvaljujući ADA MALL-u, ove godine poprima potpuno novu dimenziju. Od 31. oktobra do 3. novembra, svi posetioci najmlađeg šoping centra u Beogradu, imaće jedinstvenu priliku da se prošetaju najstrašnijim lavirintom i na svoju odgovornost sretnu, oči u oči, sa najbizarnijim i najstrašnijim kreaturama iz filmova i serija strave i užasa. Ukoliko spadate u red tzv. adrenalin džankija i onih koji uporno odbijaju da odrastu, uživaćete u nesvakidašnjem lavirintu koji se prostire na neverovatnih 400 kvadratnih metara na prvom spratu, nastalim u saradnji sa FOX networkom. Prvog dana ćemo organizovati aktivaciju za prvih 200 učesnika koji najbrže nađu izlaz iz lavirinta.

Najmlađe posetioce, u četvrtak 31. oktobra očekuje poseban program, primeren njihovom uzrastu. Od 19 časova vas očekuje Mađionicar Mihajlo uz trikove i obilje magije od koje zastaje dah. Od 20h smo pripremili predstavu „Superheroji: Spiderman, Batman i Grdana“. Grdana želi da tama zavlada svetom pa koristi svoje moći i baca čini na Batmana koji postaje njen rob nakon čega hapsi Spidermana. Bez brige – priča ima srećan kraj. Posebna poslastica biće Facepainting gde će make up umetnici na licima maišana slikati najzanimljivije maske – od onih najstrašnijih do najsmešnijih. Važno je da budete dovoljno originalni. Za njih ne postoje granice.

Povezana vest:  Zadovoljite svoju želju i za slatkišima, i za tankim strukom

Pozivamo vas da učestvujete u foto konkursu za najoriginalniju i najstrašniju masku na temu „Noć veštica“. Dovoljno je da osmislite halloween kostim, prijavite se preko našeg sajta ili društvenih mreža, a potom fotografišete ispred posebnog panoa. Ukoliko vaša kreacija do nedelje 3.11. privuče najviše lajkova na društvenim mrežama, na poklon dobijate zanimljive nagrade koje su pripremile prodavnice u ADA MALL-u.

Povezana vest:  Inovativni medicinski izum bečkih stručnjaka

Probudi dete u sebi i uživaj u duhu praznika.