Dokazano je da pozitivni životni stavovi daju mnogo bolje rezultate nego negativno razmišljanje. Knjiga Moć pozitivnog življenja Normana Vinsenta Pila ukazuje da razvijanje entuzijazma poboljšava život i otkriva kako da vam svaki dan bude dobar i ispunjen. Svrha knjige će biti ispunjena ukoliko posle čitanja pronađete novi smisao i sreću, čudo, koje je i samom autoru promenilo život.

Povezana vest:  Zabava za najmlađe čitaoce: Neka ova knjiga nestane

U knjizi Moć pozitivnog življenja, jedan od osnivača filozofije samopoštovanja i pozitivnog mišljenja Norman Vinsent Pil savetuje kako da primenom dinamičnih i kreativnih načela savladamo teškoće i ostvarimo uspeh. U svom prepoznatljivom stilu, autor čitaocima daje niz primera iz sopstvenog života i prakse, ilustrujući na najbolji način ono što propoveda. Otkriva da je moć pozitivnog življenja zaista delotvorna ukoliko se primenjuju principi opisani u knjizi. Čitajući ovaj korisni priručnik, zakoračićete u novu etapu života puni entuzijazma i uživati u lepšoj i kvalitetnijoj stvarnosti.

Povezana vest:  Predstavljena prva knjiga Tamare Ratković „ FIT U TRUDNOĆI S PILATESOM“

Norman Vinsent Pil rođen je u Ohaju, a umro je u Njujorku. Autor je četrdeset šest knjiga, a među njima i svetskih bestselera Moć pozitivnog mišljenjaMoć pozitivnog življenja i Moć kreativnog mišljenja. Poznate knjige čuvenog autora ljubitelji popularne psihologije mogu pronaći u svim Vulkan knjižarama.