Oktobarske kišne jesenje večeri petkom ispunite nekima od najpoznatijih akcionih filmova, sa velikim filmskim zvezdama u glavnim ulogama- Jennifer Lopez, Matt Damon, Johnny Depp, Bruce Willis. AMC je, kao i svakog meseca, za svoje verne gledaoce pripremio zabavu kroz bogat filmski program tokom vikenda, i time opravdao reputaciju odličnog američkog filmskog kanala.

 The Brothers Grimm (2005) , (Braća Grim)– 2. oktobra u 20:05h

Braća Jake i Will putuju Francuskom, ubijaju lažne demone pretvarajući se da stanovnike štite od začaranih stvorenja. Kada se dogodi niz tajanstvenih i čudnih ubistava u šumi, vlada ih natera da se pozabave time ili im preti giljotina.

Povezana vest:  Četvrta sezona vampirske serije Prava krv

Angel Eyes (2001), (Anđeoske oči) – 9. oktobra u 20:20h

Misterioznog muškarca privlači opasna policajka. Usledila je neobična veza, ali nije sve onako kako izgleda na prvi pogled. Glavnu ulogu u ovoj drami tumači čuvena Jennifer Lopez.

Rounders (1998), (Pokeraši) – 16. oktobar u 20:05h

Mike je student prava koji na pokeru izgubi svu ušteđevinu, i nakon toga odluči da prestane sa kockanjem. Ali kada njegov prijatelj Worm, kockar, izađe iz zatvora, pokušava pomoći Mike-u da vrati svoj novac. Glavnu ulogu u ovom ostvarenju tumači Matt Damon.

Povezana vest:  Večaras počinje Farma, saznajte ko su farmeri

Finding Neverland (2004), ( U potrazi za nedođijom)- 23. oktobar u 20:20h

Ovo je priča gospodina J.M. Barrie- ja o prijateljstvu sa porodicom koja ga je inspirisala da kreira čuveni lik Petra Pana. Glavnu ulogu u ovoj drami tumači Johnny Depp.

Mercury Rising (1998), (Opasna šifra)- 30. oktobar u 20:10h

Tajanstveni elementi u NSA ciljaju devetogodišnjeg autističnog dečaka da ga ubiju kada otkriju da je u stanju da dešifruje strogo poverljiv kod. U akcionom trileru „Opasna šifra“ glavnu ulogu igra dokazani žanrovski junak Bruce Willis.

Povezana vest:  Shuga 3 od 12. januara na kanalu MTV

Za više informacija posetite:

http://www.amctvce.com

https://www.facebook.com/amctvrs