Već po izlasku singla „infierno“ prošlog petka, tam nam je otkrila da je za njegov vizuelni prikaz veliku ulogu u inspiraciji odigrao lik iz grčke mitologije. To je, u kombinaciji sa ovom R&B baladom, rezultiralo sanjivim spotom koji neodoljivo podseća na prave filmske kadrove.

„Koncept videa „infierno“ je izveden iz grčke mitologije, tačnije iz mita o Persefoni. Zatočena u podzemlju od strane Hada, ona je usled gladovanja pojela zrna nara, a po tamošnjim pravilima, ako pojedeš plod pakla, ne možeš izaći. Stoga je ona deo godine na zemlji (kada sve cveta i boje bujaju), a deo u paklu (kada je na zemlji mračno i hladno). Iz tog razloga se ona često u vizuelnim umetnostima predstavlja uz ovu voćku“, objašnjava tam i dodaje zašto je baš ćerka boga Zevsa poslužila kao inspiracija.

Povezana vest:  Koncert Kralja Čačka u Abaziji

„Mit o njoj je jako blizak ovoj pesmi, kao paradoks njene zarobljenosti u najmračnijem delu zemlje gde je kraljica podzemlja, dok je istovremeno svetlo božanstvo vegetacije“.

GLEDAJ VIDEO OVDE 

tam je još jednom okupila ekipu koja u poptunosti odgovara njenom i senzibilitetu njenih izdanja, pa je rezultat spot u kome su se svi elementi dobro poklopili. 

Povezana vest:  EXIT MUSIC HOUR – LOLLOBRIGIDA

„Za lokaciju smo izabrali galeriju N.EON koja ima neverovatnu atmosferu i inspirativan enterijer koji je savršeno odgovarao našoj zamisli.

 Režiju kao i prošli potpisuju Veljko Lalović, koji je ujedno i direktor fotografije i Andrija Grkić, ujedno i montažer, dok je produkciju ovaj put radila Marija Stranjina. Gafer i asistent svetla i kamere su ponovo bili Gavrilo Nenadović i Aleksandar Anđelković, a šminku potpisuje Marija Stošić, navodi ona.

 Numera predstavljena pre sedam dana prva je balada koja stiže od kantautorke, međutim, tam je bez sumnje prilagođava svom stilu i energiji, a u prvi plan stavlja snažne emocije, koje su učinile da rad na ovoj pesmi teče sa neverovatnom lakoćom.

Povezana vest:  „DEPECHE MODE U BEOGRADU" PROMO PARTY I MARINA PERAZIĆ U KRUGU OVOG VIKENDA

 Krajem januara, tam se posle tri prošlogodišnja izdanja vratila sa numerom i spotom „brži od svega“ koje je uspešno zavrtela i još jednom pokazala kakvo osveženje donosi na domaću i regionalnu muzičku scenu.

 Izdanje „infierno“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://tam.lnk.to/infierno