Štefani Štal, autorka bestselera „Dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj“ i „Svako je sposoban za vezu“, u knjizi „Upoznaj sebe i druge“ pruža nam dragoceno „uputstvo za upotrebu“ sebe i drugih, koje veoma olakšava život i odnose.

Da li stvari procenjujem racionalno ili delujem po osećaju iz stomaka? Da li prosto procvetam u društvu ili snagu obnavljam u tišini? Poklanjam li pažnju detaljima ili više razmišljam u širem kontekstu? Ako ispravno procenjujemo sebe i druge, sopstveno ponašanje i ponašanje naših bližnjih ukazuje nam se u sasvim novom svetlu.

Povezana vest:  Koncert violinista Jovana Bogosavljevića i Marije Rajković

Štefani Štal utvrđuje šesnaest osnovnih tipova ličnosti, zasnovanih na Majer-Brigsovom indikatoru tipova (MBTI). Na osnovu testa ličnosti možete da utvrdite sopstveni karakterni profil kao i profil svojih bližnjih. Naučićete kako da se ophodite sa različitim tipovima ličnosti, što će vas poštedeti stresa koje uzajamno nerazumevanje i sukobi sa sobom nose.

„Upoznaj sebe i druge“ Štefani Štal možete pronaći u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Povezana vest:  Otvoren deseti jubilarni Kondenz festival