Dosnimavaju se scene filma Sudar Titana

 

Clash_of_the_TitansGlumac Sem Vordington (Sam Worthington) izjavio je da se dosnimavaju još neke scene za film „Sudar Titana“ i da je sad već reč o trci sa vremenom kako bi film u bioskope stigao u najavljenom terminu.

Akcioni film sa mitološkom temom najavljen je za mart, a dosnimavanje će prekoračiti budžet, rekao je glumac Los Anđeles tajmsu (Los Angeles Times).

Povezana vest:  Prvi sinhronizovani animirani film nakon šest meseci, "Superjunak Samsam" od 5. septembra u bioskopima

-Vraćamo se na snimanje u januaru, i to će zaista biti trka sa vremenom pošto film u bioskope treba da stigne u martu – naveo je glumac čija je najnovija uloga u „Avataru“ Džejmsa Kamerona (James Cameron), preneo je Akses Holivud (Access Hollywood).

Vordington je dodao da je odluka o dosnimavanju doneta po odluci studija Vorner bros (Warner) koji je uveren u uspeh rimejka ostvarenja iz 1981, a ne zato što sto su neke scene neubedljive.

Povezana vest:  Nestao glumac Nik Stal poznat po ulozi u "Terminatoru 3"

-Studio nam je takođe dozvolio da dodamo još neke bogove i scene, a priča se i o tome da se film napravi i u formatu 3D – kazao je glumac.

U „Sudaru Titana“ koji režira Luj Leterije (Louis Leterrier) („Neverovatni Halk“) igraju još Lijam Nison (Liam Neeson) i Ralf Fajns (Ralph Fiennes).