Još jedna tužba protiv Nikolasa Kejdža
Nicolas_CageProtiv Nikolasa Kejdža (Nicolas Cage) koji je nedavno izjavio da mu preti finansijska propast zbog prevare bivšeg računovođe, podneta je još jedna tužba, objavio je People.
Kejdža (45) je tužila jedna firma za prodaju nekretnina koja navodi da glumac nije vratio više od pet miliona dolara duga.
Advokati firme Red karb investments (Curb) tvrde i da su ih Kejdž, njegov bivši računovođa i njegov broker doveli u zabludu u vezi sa stvarnim stanjem Kejdžovih finansija.
-Naš klijent je uveravan da Kejdzž ima znatnu imovinu u vidu luksuznog imanja, jahti, aviona, antikviteta, automobila, nakita, bundi… kojima bi mogao da otplati dug – navodi se u saopštenju advokata, a sledi i nastavak: – Vrednost Kejdžove imovine je, međutim, znatno preuveličana.
Red karb od oskarovca traži najmanje 36,7 miliona dolara u koje su uračunati originalni dug, kamate, obeštećenje, troškovi advokata i drugi troškovi.
Početkom decembra, Kristina Fulton (Christina), majka Kejdžovog 18-godišnjeg sina tužila je bivšeg životnog saputnika zbog prevare i tražila od njega tri miliona dolara.
Glumac je upleten i u sudski spor sa bivšim računovođom koji Kejdža optužuje da je sam kriv za svoj finansijski kolaps „zbog svog kompulsivnog i samouništavajućeg trošenja“.
Kejdža je nešto ranije tužila i jedna banka koja tvrdi da joj duguje dva miliona dolara.
Povezana vest:  Lukas snimio ratni film o afroameričkim pilotima