Uhapšen Čarli Šin

 

charlie_sheenHolivudski glumac Čarli Šin (Charlie Sheen) proveo je veći deo Božića u zatvoru, pošto je uhapšen na osnovu optužbe za porodično nasilje.

Glumac je uhapšen u petak u Aspenu, mondenskom skijalištu američke države Kolorado, prenose danas svetske agencije.

-Karlos Irvin Estevez (Carlos Irwin), poznat pod imenom Čarls I. Šin, odveden je u zatvor okruga Pitkin u Koloradu, pošto ga je uhapsila policija Aspena – saopštio je portparol policije Džef Lamsden (Jeff Lumsden).

Povezana vest:  15. KIDS FEST u bioskopu Cine Grand

Šin (44) je oslobođen po plaćanju kaucije od 8.500 dolara. Pred sudom u okrugu Pitkin treba da se pojavi 8. februara. Policija nije objavila ime žrtve ali je specijalizovana holivudska štampa navela da se verovatno radi o Šinovoj trećoj supruzi Bruk Miler (Brooke Mueller).

Čarli Šin, koji je 1990 – ih godina imao problema sa zakonom zbog narkomanije i porodičnog nasilja, jedan je od najplaćenijih holivudskih glumaca zahvaljujući ulogama u serijama „Dva i po muškarca“ i „Svi gradonačelnikovi ljudi“.

Povezana vest:  KARTE ZA "SNEŽANU I LOVCA" PUŠTENE U PRODAJU!

Godine 1997. sukobio se sa zakonom zbog navodnog napada na svoju tadašnju devojku. Optužen je i za nasilje nad bivšom suprugom, glumicom Deniz Ričards (Denise Richards) sa kojom ima dve ćerke. Šin i Bruk Miler venčali su se maja 2008. i imaju dva sina. Glumac ima i 23 – godišnju ćerku iz jedne ranije veze.