Dečiji filmski festival počeo je širom Srbije 15. oktobra, a pozitivne reakcije su prisutne kod posetioca. Svi se zabavljaju uz fenomenalne filmove, a najmlađi imaju priliku da nauče nešto novo na mnogobrojnim radionicama.

Pored 16 filmova iz raznih zemalja, zabavi doprinose i tematski dani. U subotu od 11 časova biće održan turnir u akcionoj video igrici ‚‚Skylanders“. Pored toga nas očekuju igra memorije, crtanje na specijalnim grafičkim tablama i vredne nagrade za najbolje takmičare.

Povezana vest:  Martin savetuje Marfija o ulozi domaćina dodele Oskara

Nedelja, dan rezervisan za Veliki maskenbal. Zajedno sa BrainOBrain-om organizujemo druženje sa klovnovima, pozorišne predstave, crtanje po licu, muzičke i plesne radionice, igranje sa balonima, a za sam kraj revija kostima i proglašenje najbolje maske! Naoružajte se maštom i dođite od 14 časova maskirani u svog omiljenog junaka!

14. Dečiji filmski festival se održava u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, Zrenjaninu, Nišu i u preko 30 gradova širom Srbije. Cene karata se kreću u rasponu od 150 do 355 dinara, a mogu se kupiti na blagajnama bioskopa.

Povezana vest:  Mel Gibson u filmu "Zaštitnik"