Uskoro u bioskope stiže četvrti deo kultnog akcionog spektakla DŽON VIK 4, koji distribuira Blitz Film, a koji će premijerno biti prikazan u bioskopima u sredu, 22. marta ove godine u najprestižnijim bioskopskim formatima: IMAX 3D, 4DX, MX4D, kao i ostalim bioskopskim formatima.

Oni koji su ga već uspeli pogledati na dosadašnjim premijerama proglasili su ga „jednim od najboljih akcionih filmova ikad snimljenih“.

Povezana vest:  Nagrada za "Đavolju varoš" na festivalu u Palm Springsu

Kijanu Rivs vraća se u jednoj od svojih najprepoznatljivih uloga bivšeg atentatora, plaćenog ubice koji ovog puta otkriva put do pobede nad Visokim stolom – većem dvanaest gospodara zločina koji upravljaju najmoćnijom organizacijom podzemlja, i koja je za Vikovu glavu raspisala poternicu vrednu više miliona dolara. Ali, pre nego što Vik zasluži svoju slobodu, mora da se suoči sa novim neprijateljem i moćnim savezima širom sveta koji stare prijatelje pretvaraju u smrtonosne neprijatelje. U potrazi za najmoćnijim igračima kriminalnog podzemnog sveta, film gledaoce vodi u Njujork, Pariz, Osaku i Berlin. Mnogo ljudi je Viku za petama. I postoji mnogo različitih vrsta zabavnih akcionih scena.

Povezana vest:  Holivudski hitovi i filmski veterani u programu "Gala by Knjaz Miloš"

Pored Rivsa, Bil Skarsgard glumi menadžera Markiza a u filmu još glume i Ijan Makšejn kao Vinston, Lens Redik kao Šaron, legendarni Lorens Fišbern, ali i akciona superzvezda i majstor borilačkih veština Doni Jen.

DŽON VIK 4 je u režiji Čada Stahelskog i produkciji Stahelskog, Bejzila Ivanika i Erike Li. Za scenario su zaslužni Šej Haten i Majkl Finč. Kijanu Rivs, Luis Rosner, Dejvid Lič i Majkl Paseornek su izvršni producenti filma.

Povezana vest:  "Mesečina" od 30. marta u bioskopima

Džon Vik 4, u distribuciji Blitza, pogledajte u bioskopima od 22. marta u premium formatima.