Današnje obaveze i život nemoguće je zamisliti bez mogućnosti da sve uređaje ponesete sa sobom gde god krenete. Slično kao i drugi prenosivi uređaji, pametni satovi, vrlo su popularni među ljubiteljima tehnoloških gedžeta. Kako bi na videlo izašla sva funkcionalnost njihovih pametnih satova, kompanija Huawei omogućila je lakše upravljanje aplikacijama sa ciljem da odgovori na svakodnevne potrebe svojih korisnika. Uz mogućnost korišćenja Huawei Mobile Services sistema čak i na ovim uređajima, svakom njegovom vlasniku biće još lakše da obavlja sve dnevne obaveze i uživa u omiljenim aktivnostima.

Veliki izbor aplikacija na dohvat ruke

Pored tehnoloških i estetskih karakteristika kojima odišu Huawei GT 3 Pro, Huawei GT3,  Huawei Watch 3 Pro, Huawei GT 2 Pro i Huawei Watch Fit modeli, ne možemo, a da ne pomenemo Huawei Mobile Services. Generacija sadašnjih Huawei pametnih satova opremljena je najsavremenijim Huawei Mobile Service sistemom koji će svakom korisniku pružiti sve što je neophodno za uspešnu realizaciju svih životnih aktivnosti. Budućim i sadašnjim korisnicima Huawei uređaja, najinteresantnija funkcija ovog sistema, kao i na pametnim telefonima tako i na pametnim satovima, jeste Huawei AppGallery.

Povezana vest:  Saznajte zbog čega će HONOR Magic6 Lite biti vaš novi omiljeni uređaj  

AppGallery pruža korisnicima sve ono što im je potrebno na jednom mestu. Ona raspolaže sa više stotina najpoznatijih svetskih aplikacija koje funkcionišu na svim  uređajima i pružaju rešenja za sve potrebe korisnika.

Sve u jednom uređaju – Huawei GT 3 Pro Watch

Huawei GT 3 Pro je svetlost dana ugledao 2021. godine, i tada je već osvojio kupace širom sveta a od skoro, dostupan je i za ljubitelje Huawei uređaja na srpskom tržištu. On je stigao u dva modela, od 46mm i 43mm, u muškoj i ženskoj verziji. Moć baterija je do danas ostala jedna od najfascinantnijih stavki Huawei uređaja. Kod ovog modela, baterija može trajati danima. Kada je reč o njegovom izgledu, ukoliko želite da promenite izgled narukvice, tu je nekoliko opcija. Bilo da idete na posao ili na trening, pozadina sata kao i narukvica koja može biti od keramike ili kože kod ženskog modela, dok muški model može biti sa titanijumskom ili crnom fluoroelastomerna narukvicom – napraviće od vašeg sata aksesoar koji ćete obožavati.

Povezana vest:  Kompanije Kaspersky i Alias Robotics unapređuju zaštitu industrijskih robota

Tajna dizajna Huawei Watch GT 3 Pro je u odabiru materijala, ali i u udobnosti. Sam sat je tanji nego prethodni modeli iz ove serije ali i lakši, što doprinosi iskustvu svakodnevnog nošenja. Ujedno, pored trendi dizajna, sadrži karakteristike idealne za sve sportske aktivnosti, pa je od sada nikad lakše biti aktivan i izgledati stilski usklađeno.

Povezana vest:  Canon proširuje liniju MegaTank proizvoda PIXMA G-serije sa pet štampača osnovnog nivoa

Lako do omiljene muzike

Veliki izbor pametnih satova sa mogućnošću reprodukcije muzike, omogućava vam da ne morate da nosite sa sobom  pametni telefon na trčanje, trening ili posao. Većina pametnih satova iz Huawei asortimana, kao što Huawei Watch GT 3 Pro, nudi mogućnost puštanja muzike direktno sa ručnog zgloba.

Nikada nije bilo lakše slušanje omiljene muzike. Kada je povezan sa telefonom, Huawei GT 3 Pro može biti dobar posrednik za puštanje muzike koja se nalazi na telefonu. Pametni sat, kao i predhodni modeli, sa ostalim uređajima uparuje se Bluetooth vezom.

Od sada, na jednom uređaju možete imati mogućnost korišćenja svih aplikacija koje će vaš život učini lepšim i jednostavnijim.