Samsung Electronics Co., Ltd. predstavio je kratki film Make STRANGER Nights Epic (Stvorite epske ČUDNIJE noći) koji koristi napredne Nightography funkcije kamere modela Galaxy S22 Ultra u čast popularnoj Netflixovoj seriji Stranger Things. Ovaj video je deo Samsung tekuće saradnje sa Netflixom i dostupan je na Samsung društvenim mrežama, i stiže upravo nakon što je krenula četvrta sezona Stranger Things na ovoj striming platformi.

U kratkom filmu tema inspirisana serijom Stranger Things poslužila je kao prikladna pozadina da se prikažu sve prednosti Nightography funkcije modela Galaxy S22 Ultra. U četvrtoj sezoni Stranger Things noć otvara portal ka neobičnom svetu – a S22 Ultra je upotrebljen da dočara taj posebni stil i ispriča filmsku priču koja demonstrira kako Galaxy tehnologija ima moć da prikaže ono što bi u mraku ostalo neprimećeno.

Povezana vest:  Savitljivi telefon!? Nemoguće!

Da noć bude epska

U kratkom filmu Make STRANGER Nights Epic devojka stavlja svoj Samsung Galaxy S22 Ultra u zadnji džep dok biciklom ide kod drugarice, gde će sa društvom gledati Stranger Things 4. Tokom vožnje se video funkcija slučajno uključuje i počinje da snima ono što vreba iza nje u Obrnutom svetu. Sve scene u vertikalnom položaju telefona su snimljene modelom Samsung Galaxy S22 Ultra[1].

Ovaj kratki film prikazuje moćne Nightography funkcije kamere modela Galaxy S22 Ultra, među kojima su glavna kamera od 108MP i senzor od neverovatnih 2.4um piksela koje podržava napredna veštačka inteligencija (AI), što omogućava više svetla i podataka za svetlije, oštrije video snimke i danju i noću.

Povezana vest:  Lenovo dodao obline, stil i stav novoj generaciji ThinkPad Edge računara namenjenih malim i srednjim preduzetnicima

Stvaranje galaksije izuzetnog sadržaja

Samsung i Netflix su već dugo partneri i sarađuju na specijalnim kampanjama za neke od najpopularnijih serija ove striming platforme. U januaru su pokrenuli integrisanu kampanju za drugu sezonu serije Emili u Parizu, gde je obožavaocima omogućeno da „prelistaju scenario“ i postanu glavni lik na sopstvenom animiranom posteru preko modela Samsung Galaxy Z Flip 5G.

Samsung i Netflix su takođe zajednički napravili kratki film za igranu seriju Bridžerton povodom premijere serije Galaxy S22 na događaju Unpacked u februaru. U ovom trominutnom skeču izumitelji pokušavaju da privuku pažnju kraljice Šarlot iz Bridžertona. Pronalazač lord Trajstar uspeva u tome kada prikaže svoj vizionarski izum – ogromne slike u stilu neoklasicizma modela Galaxy S22 Ultra koji će biti dostupan za 209 godina.

Povezana vest:  Kompanija Kaspersky Lab predstavlja novi Kaspersky Internet Security – multi-device 2016 sa unapređenim karakteristikama za zaštitu privatnosti

Samsung i Netflix najavljuju nastavak saradnje na kreiranju vrhunskog sadržaja visokog kvaliteta koji korisnici znaju da cene.

Nakon prvog dela četvrte sezone serije Stranger Things koji je premijerno prikazan u maju, Samsung premijera kratkog filma Make STRANGER Nights Epic dolazi odmah posle oficijalnog trejlera za drugi deo sezone, koji će biti dostupan od 1. jula. Kratak film Make STRANGER Nights Epic možete pogledati na Samsung Jutjub kanalu.

[1] Snimljeno modelom Galaxy S22 Ultra. Kvalitet snimka može da zavisi od spoljašnjih uslova. Snimanje iz zadnjeg džepa i stvorenja iz Čudnijih stvari su dodati u postprodukciji u ilustrativne svrhe.