HP Mini 110 za ženu koja brine o sebi i okruženju

HP_Mini_by_Tord_Boontje copyŽena od stila brine o svim detaljima! Vodeći računa o tempu života, a sa željom da uvek bude u trendu, žena od stila brine i o dizajnu, ali i o zaštiti životne sredine. HP je za dame pripremio računar HP Mini 110 iz studija Torda Boontjea koji je inspirisan prirodom i ukrašen motivima ugroženih životinjskih vrsta. On predstavlja savršen elegantni modni detalj, a istovremeno i poziv da se podrži zaštita životne sredine. 
Neutralna, istovremeno upečatljiva bela boja sa sedefastim akcentima, čini ovaj računar lakim za uklapanje sa odevnim kombinacijama. Prilikom nošenja ovog izuzetno laganog računara teškog svega 1 kg, dame će se osećati blistavo i prefinjeno. 
Uz računar se dobija i zaštitna torbica izrađena od organskog pamuka koju je, takođe, u istom stilu kao i sam računar, dizajnirao svetski poznati dizajner Tord Boontje. Beogradska publika imala je priliku da vidi ovaj računar koji je na srpskom tržištu dostupan od novembra, na reviji Dragane Ognjenović u okviru Beogradske nedelje mode. Saradnja Dragane Ognjenović i kompanije Hewlett-Packard prva je saradnja tehnološke kompanije i dizajnera u Srbiji. 
HP Mini 110 by Tor Boontije biće dostupan svima samo u autorizovanim HP prodavnicama: ComTrade Shop, Gigatron Computer Center, Laptop Centar, Megastores Electroniki, Pakom Shop, PC Practic, PC4U, Tehnomarket i WinWin Computer shop. Preporučena maloprodajna cena iznosi 36.990 dinara sa PDV-om. 

Povezana vest:  Problemi sa Galaxy Note7, Samsung menja korisnicima uređaje novim tokom narednih nedelja