Zahvaljujući kompaniji Nelt, više od 50 studenata Fakulteta muzičkih umetnosti u Beogradu u prethodne četiri sezone koncerata je imalo priliku da predstavi svoja umeća i muzička dostignuća u Centru lepih umetnosti „Guarnerius” a novim, petim ciklusom se ta tradicija nastavlja. Petim koncertom u okviru 5. ciklusa  u petak 20. maja sa početkom u 20 časova predstaviće se Milena Damjanović, sopran izvanrednog talenta uz klavirsku pratnju Vladimira Gligorića. Gost koncerta će biti sopran Evgenija Jeremić a na programu će biti dela Bramsa, Hendla, Sibelijusa, Pučinija i domaćih autora Jovičina i Krstića.

Povezana vest:  Dečija filharmonija ispratila staru godinu koncertom

Kroz saradnju biznisa i kulture, Nelt nastavlja da promoviše i podržava muzički nadarene akademce što je jedna u nizu aktivnosti i projekata, usmerenih na mlade talente i njihov potencijal, koje Nelt sprovodi u okviru svog društveno odgovornog poslovanja.

Milena Damjanović je studentkinja trećeg godine Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu u klasi profesorke Violete Pančetović Radaković. Kao solista učestvovala je na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima na kojima niže uspehe.

Povezana vest:  „Borilački klub" u knjižarama

Nelt uspešno posluje od 1992. i pruža vrhunske usluge u oblasti distribucije, logistike i marketinga na 7 tržišta i 2 kontinenta. Pored Srbije, Nelt je vlasnik kompanija u Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, kao i u državama podsaharske Afrike – Angoli, Zambiji i Mozambiku, sa ukupno 3800 zaposlenih. Sa ciljem približavanja svetskim standardima u društveno odgovornom poslovanju, Nelt se pridružio Globalnom dogovoru Ujedinjenih nacija, kako bi svoje poslovanje usaglasio sa deset ciljeva održivog razvoja.

Povezana vest:  U štampi deseto izdanje knjige „Poslednje proleće u Parizu" Jelene Bačić Alimpić