Grudnjacima na Backstreet boys-e!!!

Photo_Credits Ray_Kay_Jive_RecordsPočelo je odbrojavanje do beogradskog koncerta najvećeg američkog boy benda na svetu, Backstreet boys-a, u utorak 15.decembar u Areni Beograd. Od strane organizatora najavljeno je da će koncert početi u 20h, a od strane fanova donošenje velikog broja grudnjaka!
I ako su do samog koncerta ostala nepuna dva dana, fanovi Backstreet boys-a iz okruženja polako stižu u Beograd. Naime, preko 100 vatrenih obožavateljki Backstreet Boys-a stiglo je danas u Beograd iz Bugarske, a u utorak dolaze fanovi iz Bosne i Hercegovine, Rumunije i Hrvatske. Zadovoljne koncertom koji je nedavno održan u Zagrebu, grupa od 50 devojaka, obezbedila je sebi da u muzici i sjajnoj koreografiji uživaju još jednom u ovoj godini i to dolaskom na beogradski koncert. One su, kako kažu, posle sjajnog provoda u Zagrebu i čuvenog bacanja grudnjaka na članove
američkog boy benda na kojima su ispisani njihovi brojevi telefona, odlučile da to sve urade još jednom i to u Beogradu uz reči: “ista ih paljba očekuje i u beogradskoj Areni”.

Povezana vest:  Mimi Mercedez je postala „Simp“!

Ulaznica za koncert Backstreet Boys-a još uvek ima u prodaji i mogu se naći u svim poslovnicama Eventima (info tel. 065/675-0009), kao i na blagajni Arene Beograd, u Delta City-u, Bilet servisu, prodavnicama Mamuta i IPS-a. A cena ulaznica za ovaj muzički spektakl kreću se od 2.310 dinara za tribine, 2.410 za parter, a 3.010 za Fan pit, dok je za kartu u VIP loži potrebno izdvojiti 4.510 dinara.

Povezana vest:  NAJBOLJA PESMA BALKANA 2009!, MUZIČKI SPEKTAKL U GLAVNOM GRADU BUGARSKE, Željko Joksimović predstavl