zeljko maldivi

Željko Joksimović snimio spot na Maldivima

Omiljenu destinaciju svetskih zvezda, otočje Maldive , nedavno je posetio i Željko Joksimović koji je u društvu supruge Jovane i sina Koste uživao u odmoru i punio baterije za skorašnji koncert u Zagrebu. Dugačke peščane plaže i kristalno čisto more stvorili su savršenu kulisu za Željkovu novu ljubavnu baladu „Olovni vojnik“, pa je tako boravak na Maldivima iskoristio i za snimanje spota za ovaj hit.
Teaser novog spota objavljen je na Željkovoj službenoj Facebook stranici na kojoj je i podelio privatne fotografije s Maldiva, a priliku da uživo poslušaju najnoviji hit, ali i ostale poznate pesme ovog sjajnog muzičara, obožavatelji će imati već 13. februara na koncertnom spektaklu u susret Danu zaljubljenih. Pripreme za nastup u zagrebačkoj Areni na samom su kraju, a organizatori najavljuju kako će i ovaj put Arena biti ispunjena do poslednjeg mesta. Kako bi dodatno oduševio publiku, Željko u Zagreb dovodi mnogobrojan tim koji će se pobrinuti za impresivnu produkciju koja se može meriti s onom najvećih svetskih zvezda.
Osim pesama s novog albuma, Željko za sve zaljubljene zapevati i svoje najveće hitove kao što su „Nije ljubav stvar“, „Zvezda“, „Ljubavi,“ „Leđa o leđa“ i mnoge druge.
Neki kontigenti ulaznica za koncert koji je Željko poklonio svim zaljubljenima su već rasprodani, stoga organizatori preporučuju svim obožavateljima da svoju ulaznicu što pre osiguraju, a mogu se kupiti u sisemu Eventima www.eventim.hr po ceni od 120 do 200 kuna, dok je za VIP salon potrebno izdvojiti 350 kuna, a za VIP ložu 800 kuna.

Povezana vest:  Evanescence ove godine objavljuje album!