Taylor Swift – Humanost na delu

Taylor_SwifftTaylor Swift, sve popularnija američka country pop zvezda, svoj 20. rođendan nedavno je obeležila izuzetno lepim gestom – poklonila je američkim školama 250 hiljada dolara 
Swift je zaista netipična pripadnica sveta zvezda i zvezdica – umesto ludih žurki mlada pevačica više voli mirna druženja s nekoliko prijatelja, a nedavno je otkrila i da nikad nije probala alkohol. 
Slatka plavuša, za koju mnogi kažu da je zbog svog (barem zasad) besprekornog ponašanja sjajan uzor za tinejdžere, odlučila je da pokloni 250 hiljada dolara za pomoć školama u kojima je slušala nastavu i s kojima je sarađivala. 
Novac će škole iskoristiti za nabavku potrebnog materijala za nastavu. 
-Željela sam to da uradim na kraju ove godine, koja će mi ostati zauvek u predivnom sećanju. Još je bio i moj rođendan pa sam htela da potrošim novac na drugačiji način. Osim toga, verujem u obrazovanje. U tim školama sam jako puno naučila i htela sam da im se odužim na najbolji mogući način. Mislim da je tako najbolje’, rekla je Taylor Swift, za koju holivudski mediji tvrde da je u vezi s Taylorom Lautnerom, Jacobom Blackom iz sage ‘Sumrak’. 

Povezana vest:  Hrvatski festival rokumentaraca u Beogradu