Beograđani uz Željka Joksimovića u Novu godinu 

z_jPop i etno pevač Željko Joksimović prvi je učenik koji je povrdio da će biti deo gradske proslave Nove godine u Beogradu. 
Nastup Joksimovića ispred Doma Narodne Skupsstine 31. decembra najavljen je danas, preko poziva za učešće na konferenciji za novinare povodom novogodišnjeg programa „Vrata su otvorena“. 
Joksimović je pre nekoliko sedmica, na beogradskom predstavljanju dočeka Nove godine u Budvi, izjavio da će 1. januara pevati u tom crnogorskom gradu, a dan ranije u Beogradu, ali je dodao da bi više informacija „ostavio za neku drugu konferenciju za štampu“. 
U dopisu gradskih vlasti se navodi da će na Trgu Nikole Pašića od 25. decembra do 25. januara biti postavljeno klizalište „Ledena čarolija“, kao i ranijih godina. 
Turistička organizacija Beograd će 1. januara organizovati već tradicionalnu akciju „Ulica otvorenog srca“ u Makedonskoj i Svetogorskoj ulici. 
Dodatne informacije o gradskoj proslavi Nove godine biće poznate 21.decembra, nakon konferencije za novinare u Skupštini Beograda. 

Povezana vest:  Zbog ogromnog interesovanja Željko Joksimović zakazao još dva koncerta u Sava centru