Hladno pivo sutra svira u Novom Sadu

milekekinHrvatski pank – rok sastav Hladno pivo nastupiće sutra u Master hali Novosadskog sajma. Hladno pivo je prošle godine proslavilo 20 godina rada, a popularnost im sve više raste i redovni su gosti na mnogim festivalima širom regiona.

Sutrašnji koncert biće posebno atraktivan za obožavaoce benda, jer je poznato da njihovi solistički koncerti donose potpuno drugačiju energiju od festivalskih nastupa.

Povezana vest:  Bruce Springsteen tvrdi da je njegov novi album "Western Stars" istinski muzički dragulj

Hladno pivo je svoj prvi nastup u Novom Sadu imao još 2001. godine u klubu „NS Time“, a do sada su više puta nastupili na festivalu „Egzit“.

Njihov poseban i drugačiji način svirke i predstavljanja pank – rok muzike učinio je ovaj žanr popularnim kod mejnstrim (mainstream) publike i medija, ali je i pored toga bend uspeo da sačuva svoj buntovni i nezavisni duh.

Povezana vest:  Beogradski sindikat ispunio Taš uprkos kiši

Na koncertu u Novom Sadu kao predgrupa popularnom bendu nastupiće novosadski ska-pank bend Ringišpil.

Početak koncerta zakazan je za 21.00 sati, a Hladno pivo će svoj nastup početi oko 22 časa. Organizatori su saopštili da će prostor biti prilagođen i osobama sa invaliditetom.

Karte su jošs uvek u prodaji i mogu se nabaviti u Novom Sadu u CD šopu Mungos, a u Beogradu na blagajni Doma omladine. Na dan koncerta karte će moći da se kupe isključivo na blagajni Novosadskog sajma, po ceni od 1.000 dinara.

Povezana vest:  Grupa Zana uživo u Kasini

Koncert organizuju Studentski kulturni centar iz Novog Sada i organizacija Long plej (Long Play) iz Beograda.