Još jedan jubilej Instruktora!!!
bubnjarBajaga i Instruktori svečano proslavljaju 25 godina karijere koncertima 28, 29. i 30. decembra u beogradskom Sava centru, a istovremeno svoj mali jubilej 15 godina sa bendom ima i bubnjar Čeda Macura! Čovek koji je u Instruktorima uspešno zamenio Vladu Golubovića za palicama, kaže da je 15 godina sa bendom Momčila Bajagića uspeo da proživi koliko mnogi ne stignu ni tokom čitavog svog zivota.
-Nije bitno 15 godina vremenski, već je bitno šta ti se događalo za tih 15 godina, a u mom slučaju to su se nebrojne svirke, putovanja, upoznavanja sa ljudima…Bajaga je izuzetno jak autorski, piše stilski različite pesme koje volim da sviram, jer su mi muzički zanimljive. Mi uvek nudimo mušku svirku, pravi rokenrol, obavezno uz dosta prolivenog znoja. Svako ko je bio na našim koncertima to je mogao da vidi, a tako će naravno biti i u Sava centru koji ćemo razvaliti – izjavio je Čeda.
Bajaga i Instruktori na slavljeničkoj turneji povodom 25 godina karijere održaće koncerte 28, 29. i 30. decembra u beogradskom Sava centru, za koje je možete kupiti ulaznice po cenama od 1.500 i 1.700 dinara.
Komplet ulaznica za sva tri dana košta izuzetno povoljnih 3.600 dinara! Ulaznice se mogu naći na blagajnama Sava centra i Doma omladine Beograda, kao i preko mreža Tiketservis (www.tiketservis.com), Tiketlajn (www.ticketline.co.yu) i Eventim (www.eventim-yu.com).
Bajaga i Instruktori su pripremili poseban poklon za svoje fanove koji će sa njima proslavljati jubilej u Sava centru. Svaki kupac ulaznice dobija na dar album Bajage i Instruktora, a dodatni poklon je pripejd MTS kartice sa brojem i 200 dinara kredita!
Posetiocima prve večeri uz kupljene ulaznice sleduje prvenac „Pozitivna geografija“ (1984), druge večeri „Sa druge strane jastuka“ (1985) i treće „Jahači magle“ (1986). Naravno kupci kompleta ulaznica dobijaju sva tri albuma institucije srpskog i jugoslovenskog rokenrola.

Povezana vest:  Danas počinje Samertajm vikend u Sava centru