Pit Doherti ponovo na sudu 

doherty_peteBritanski pevač Pit Doherti (Pete Doherty) optužen je u utorak za posedovanje heroina nakon što je dan ranije uhapšen po izlasku iz suda, saopštila je britanska policija. 
Doherti je pušten iz zatvora uz kauciju i u januaru će se pojaviti pred sudom u Glosteru. Tačan datum ročišta biće određen naknadno. 
Pevač grupe „Bejbissejmbls“ (Babyshambles) uhapšen je u ponedeljak kada je izlazio iz zgrade drugog suda u Glosteru, nekoliko minuta nakon što je izbegao zatvorsku kaznu za vožnju pod uticajem alkohola. 
Taj sud oduzeo mu je vozačku dozvolu na 18 meseci i naložio mu da plati 2.050 funti (2.300 evra) novčane kazne. Doherti (30) je proglašen krivim za ugožavanje bezbednosti saobraćaja u alkoholisanom stanju. Pevač je uhapšen 11. juna posle koncerta u Glosteru. 
Bivši momak manekenke Kejt Mos (Kate Moss), koji se redovno pojavljuje u štampi zbog problema sa drogom, već je u dva navrata boravio u zatvoru. Početkom juna, uhapšen je na aerodromu u Ženevi nakon što je sebi ubrizgao heroin u toaletu aviona kojim je leteo iz Londona.

Povezana vest:  Jelena Rozga snimila je spot za pesmu NIRVANA