Nova pesma Taylor Swift na soundtracku za film „Dan zaljubljenih“ 

Taylor_Swifft„Today Was a Fairytale“, nova stvar mlade country pop zvezde Taylor Swift, naći će se na soundtracku filma „Valentine’s Day“ čija je premijera u Americi zakazana za 12. februar. 
Reč je o filmu za koji je režiser Garry Marshall okupio zvezdanu glumačku ekipu u sastavu Taylor Swift, Taylor Lautner (saga ‘Sumrak’), Julia Roberts, Ashton Kutcher, Jessica Alba, Jessica Biel, Anne Hathaway i Jennifer Garner. 
-Dan zaljubljenih je kaorođendan. Neki ljudi ga vole i slave, a neki mrze – objašnjava holivudska veteranka Julia Roberts. 
Na soundtracku tog filma, osim „Today Was a Fairytale“, uvrštena je još jedna pesma vrednice Swift, „Jump Then Fall“, a CD s muzikom iz filma moći će da se kupi nekoliko dana pre premijere, tačnije 9. februara. 
Kako otkrivaju dobro informisani izvori, na tom će se soundtracku naći i duet zvezde serije Gossip Girl Leighton Meester i Robina Thickea („Somebody to Love“), „Cupid“ Amy Winehouse, grupa Maroon 5 s pesmom „The Way You Look Tonight“ kao i „4 and 20“ britanske soul pevačice Joss Stone.

Trejler možete pogledati OVDE!
Povezana vest:  Autentične i originalne Frajle 23. marta u Kombank dvorani