Plavi orkestar započeo povratničku turneju

Plavi Orkestar_Official_Photo_2009Jedan od najpopularnijih i najomiljenijih pop bendova u celoj bivšoj Jugoslaviji, sarajevski Plavi Orkestar, senzacionalnim nastupom u Budvi, 31.12. pred nekoliko desetina hiljada ljudi započeo je svoju veliku povratničku turneju, a doček Nove 2010. godine pretvorio se u doček Plavog Orkestra nazad na scenu.
„Bitlsovska“ euforija, kakva nije viđena godinama, podsetila je sve prisutne na odličnu atmosferu, koja je uvek pratila koncerte ovog poznatog benda. Obezbedjenje je imalo pune ruke posla kontrolišući ljude iz prvih redova, koji nisu mogli da izdrže tako snažan nalet emocija, a bina je bila zasuta sitnim poklonima – medvedićima, plišanim srcima,….
Plavi orkestar najavio je veliku koncertnu turneju, koja će uslediti po izlasku novog albuma početkom februara. Za sada su potvrđeni sledeći gradovi: Ljubljana 26. 02., Zagreb 13. 03., Beograd 27. 03., a uskoro će uslediti potvrda nastupa u Sarajevu.
Ulaznice za najavljene datume već su u prodaji, a za beogradski koncert mogu se kupiti na blagajni Arene, u Bilet Servisu, IPS i Mamut prodavnicama, na svim prodajnim mestima Eventima.

Povezana vest:  LIVE: ELVIS JACKSON na MTV