Van Morison izjavio: Znam tu ženu, ali dete nije moje

van_morrisonIrski muzičar Van Morison se ipak setio da poznaje dotičnu gospođicu Điđu Li, koja je navodno na svet donela njegovo dete, ali i dalje tvrdi da beba nije njegova.
Koliko zbrke je nastalo oko nečega što je izgledalo kao srećna, novogodišnja vest. Na sajtu čuvenog muzičara pred Novu godinu je osvanula informacija da je postao otac muškog deteta Ivana Džordža Van Morisona Trećeg, a da je majka Điđi Li. 
-Sin je pljunuti otac – pisalo je na njegovom sajtu.
Samo dan kasnije, Van Morison je demantovao vest, tvrdeći da je žrtva hakerskog napada, a posredstvom svog prijatelja Džona Sandersa, koji je inače stručnjak za odnose za javnošću, lansirao je priču da čak i ne zna ko je Điđi Li. 
Međutim, Van Morison je vrlo dobro znao ko je Điđi Li, jer mu je ona organizovala turneje i vodi čak 14 njegovih kompanija! 
Morison je u međuvremenu razgovarao sa svojim prijateljem, stručnjakom za PR Džonom Sandersom i izvinio mu se, rekavši da je pogrešio kada je govorio da ne zna ko je Điši Li.
-Kada sam pre izvesnog vremena razgovarao sa Morisonom, pitao sam ga da li uopšte poznaje tu ženu. On mi je tad rekao da nikad nije čuo za nju u svom životu i da ne zna ko je ta osoba. I na dan kada sam izašao u medije da demantujem celu priču, ponovo sam ga pitao da li zna ko je ta žena i ponovio mi je isto – ispričao je Džon Sanders. 
U međuvremenu, kažu upućeni, Van Morison „se prisetio“ ko je Điđi Li i pozvao je Sandersa kako bi mu se izvinio. Ipak, ostao je pri tvrdnji da nije otac deteta.
-Van Morison nije uradio baš najsrećniju stvar kada je tvrdio da ne poznaje Điđi. I verovatno zbog toga sada žali – rekao je Sanders, koji se razočarao u dugogodišnjeg prijatelja, jer mu je reputacija ugrožena.
Ipak, tvrde izvori bliski muzičaru, Sanders je oprostio Van Morisonu na ovoj zavrzlami.
Jedna misterija je rešena – Van Morison ZNA ko je Điđi Li. Ostale su, međutim, još dve – čije je dete (ako deteta uopšte ima) i kako to da njegov blizak prijatelj Džon Sanders nikad nije čuo za Đini Li i kako je svih ovih godina nije upoznao?

Povezana vest:  Georgiev na regionalnoj akustik turneji