Lana Jurčevič je dobro poznata regionalnoj publici. Ona pripada grupi novih pop izvođača čije pesme dominiraju svetskim top listama. Pre izvesnog vremena, fanovi su bili iznenađeni „nestankom“ svih do tada objavljenih fotografija sa njenog Instagram profila. Uskoro je usledilo objašnjenje.

Lana je postala ekskluzivac Warner Musica i samim tim je započela novu fazu u svojoj karijeri pod novim nadimkom – La Lana. Na pragu internacionalne karijere, La Lana je upravo objavila svoj debi singl „So Messed Up„. Reč je o savremenom, zaraznom pop hitu koji će osvojiti evropske top liste.

Povezana vest:  MARČELO KONCERTNO PROMOVIŠE NOVI ALBUM U BARUTANI

Pristupajući porodici velikog svetskog izdavača, La Lana je dobila zaluženi tretman. Naime, singl „So Messed Up“ su producirali Grammyjem nagrađivani Damon Sharpe i Eric Sanicola (potpisali produkciju pesama izvođača kao što su Ariane Grande, Jennifer Lopez i One Direction). Za mastering singla zaslužan je Randy Merrill, poznat po vrhunskom poslu koji je uradio za Adele, Lady Gagu i Taylor Swift.

Povezana vest:  Majli Sajrus za Marie Clairea: Iznenadila sam se kad me Liam zaprosio

Sve su to reference koje novu pesmu „So Messed Up“ pozicioniraju visoko na listi vaših muzičkih prioriteta. La Lana je veoma samouverena i u novom videu izuzetno atraktivno i nadahnuto prezentuje svoj novi imidž i singl koji je spreman da osvoji svet. Reč je o izvođaču koji je dostojan društva u kom se našao. Podsećamo vas da za izdavačku kuću Warner objavljuju velike pop zvezde poput Eda Sheerana, Davida Guette, Dua Lipe, Madonne i grupe Coldplay.

Povezana vest:  Adel konačno shvatila kako mora da promeni izgled
La Lana je prva zvezda koja je sa ovih prostora upravo krenula u ofanzivu na svetske top liste. Želimo joj puno uspeha!
PHOTO: Dagmara Szewczuk