Prvi album Marka Nastića besplatno na sajtu Exitmusic.tv

Marko_Nastic_portret_2Prvi album našeg najpoznatijeg DJ-a Marka Nastića pod nazivom „Music For The People“, biće objavljen na sajtu Exitmusic.tv, u ponedeljak 30. novembra, i svim posetiocima ovog sajta biće dostupan za besplatan „download“. Istog dana Marko Nastić, koji album izdaje pod pseudonimom Fatboy Jr, i Exit Music online etiketa predstaviće svoje trenutne aktivnosti i buduće planove na promociji koja će se održati u 14 časova na Miletićevom trgu u Novom Sadu. 
Nastić će se na ovaj način pridružiti Obojenom Programu, čiji je album do sada imao preko 30 000 „downloadova“ i E-play-u kao treće ime Exit Music scene koja omogućava besplatno skidanje albuma. Očekuje se da svoja nova izdanja na sajtu Exitmusic.tv uskoro objave i bendovi Overdrive, Trance Balkan Desorganisation i The Good Guys.
Posetioci promocije u Novom Sadu biće u prilici da među prvima čuju kako zvuči Markova šetnja kroz žanrove elektronske muzike u koju je krenuo na svom prvom albumu. Nastić je „Music For The People“ radio u saradnji sa svojim prijateljima i saradnicima sa ovdašnje muzičke scene, među kojima su Đorđe Miljenović, Una Senić, Džoni Racković, i mnogi drugi.
Njegova dosadašnja izdanja, uskovitlani nastupi sa tri audio sistema, koji obuhvataju tribal i tech-house, electro i techno, kao i klupske produkcije za Umekovu i Kanzyanijevu izdavačku kuću „Earrisistible“, pretvorili su ga u traženog disk džokeja koji nastupa svuda po svetu. Marko Nastić je i osnivač izdavačke kuće „Recon Warriors“, a ova promocija će biti svojevrsno zagrevanje za njegov nastup 12. decembra u klubu „Amnesia“ u Novom Sadu.

Povezana vest:  Green Day izdaje tri nova albuma