Novogodišnji gala koncert Mine Lazarević

Mina_4_-_foto_Milovan_KnezevicGlumica Mina Lazarević održaće koncert „Veče filmske muzike“ 28. decembra u 20.30 časova Domu sindikata. Mina Lazarević nastupiće u pratnji Simfonijskog orkestra umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“. Gosti na koncertu biće popularni glumci, pevači i muzičari.
Nakon što smo je kao glumicu zavoleli kroz brojne uloge odigrane u najpopularnim serijama emitovanim na programima Radio-televizije Srbije, glumica Mina Lazarević predstaviće se i kao interpretator filmske muzike na Novogodišnjem gala koncertu u Domu sindikata. 
Mina Lazarević odabrala je i specijalne goste koji će doprineti da „Veče filmske muzike“ bude posebno i nesvakidašnje. Magiju filmske muzike u prednovogodišnjem koncertu publici će dočarati njene kolege glumci: Jova Radovanović, Ivan Bosiljčić, Marko Živić i Nikola Bulatović, kao i njeni prijatelji muzičari: Marko Kon, Ivana Knežević i Marko Đorđević, poznati trubač i član Big benda RTS-a. 
Radio-televizija Srbije ima čast da bude medijski pokrovitelj ove večeri koja će zadovoljiti ukuse svih generacija, a posebno brojnih ljubitelja filmske muzike. 

Povezana vest:  Lejdi Gaga otkazala rasprodat koncert u Džakarti zbog pretnji