Priča o bogatom mladiću i skromnoj devojci koji sklapaju lažni brak na 6 meseci. Da li će uspeti zavarati svoje najbliže i uveriti ih u pravu ljubav ili će igra ipak prerasti u nešto više od onoga što su planirali.

Ferit (Gokhan Alkan) je mladi momak koji dolazi iz bogate i poznate porodice Sancakzade. Živi u Antakyi i radi u porodičnoj firmi, iako je želeo biti advokat nakon završenog pravnog fakulteta. On se sprema oženiti Hande (Merve Cagiran) koja takođe dolazi iz bogate porodice. Ferit i Hande poznaju se od detinjstva i odlučuju se venčati nakon što su dobili odobrenje roditelja. Tri dana pre venčanja, Feritu se život okreće naglavačke. Vidi da njegov prijatelj iz detinjstva Yaman (Toprak Can Adiguzel) ljubi njegovu buduću ženu Hande. Ferit je potresen izdajom svoje verenice i prijatelja iz detinjstva. Ne preostaje mu ništa drugo nego da što pre napusti grad. Odlazi u Istanbul kako bi imao malo vremena za sebe. Ferit ne može prihvatiti činjenicu da su ga izdali ljudi koje poznaje od detinjstva. Kada Ferit stigne u Istanbul, slučajno naleti na Ayse (Yagmur Tanrisevsin), lepu i snažnu devojku koja radi u kafiću. Brine se o uličnim životinjama i daje sve od sebe da im ništa ne nedostaje. Kada Ferit slučajno povredi psa lutalicu, naiđe na Ayse i dobije priliku da je upozna. Na prvi pogled odmah kliknu i postanu dobri drugari. Ferit dolazi s neočekivanom idejom. Misli da može otići u Antakyu s Ayse i sklopiti brak s njom umesto sa Hande. Svestan je da se ne može venčati s Hande nakon njene izdaje, iako to svi u Antakyi čekaju. Takođe zna da Hande ne može živeti časno i dostojanstveno u Antakyi ako ikada ikome kaže o svojoj izdaji.

Povezana vest:  Kristijan Slejter u pilot epizodi komične serije

Ako Ferit sklopi lažni brak s Ayse, može uveriti svoje roditelje da je zaljubljen u drugu ženu. Njegova majka Azade (Senay Gurler) dominantna je žena koja želi sve kontrolisati. Za nju je Hande savršena nevesta za porodicu Sancakzade i želi učiniti sve da vidi Hande i Ferita u braku. Iz tog razloga Feritu ne preostaje ništa drugo nego dovesti novu nevestu u porodicu Sancakzade. Kada Ferit spomene ovu bračnu igru, Ayse na početku ne prihvata ovu ponudu. Međutim, njena bliska prijateljica ide u zatvor jer je nekoga povredila. Kako bi pronašla novac za dobrog advokata, Ayse na kraju prihvata Feritovu ponudu. Ferit i Ayse sklapaju dogovor. Po ugovoru bi bili u braku 6 meseci i uveravali sve da su zaljubljeni. Nakon 6 meseci, razveli bi se i nastavili svojim uobičajenim životom.

Povezana vest:  Premijere na kanalu Animal Planet: Čovek, gepard, divljina i Svet divljine sa Timom Foknerom

U međuvremenu, Hande pokušava dati sve od sebe da stvari ispravi. Svojoj porodici i svekrvi ništa ne govori. Želi razgovarati s Feritom pre braka i objasniti da je ljubljenje s Yamanom nesporazum. Međutim, ona nema priliku razgovarati s njim kako treba. Kad Ferit nazove Handea i otkaže venčanje, Hande ne može verovati. Saznaje da će se Ferit vratiti u Antakyu na dan njihovog venčanja. Veruje da svoju nevinost može dokazati neposredno pre venčanja. Tako nastavlja s pripremama kao da se ništa nije dogodilo.

Povezana vest:  Čuvena epska saga MITIKA premijeno na SCI FI kanalu od 3. septembra

Na dan venčanja, Ferit dolazi u Antakyu sa svojom novom nevestom Ayse. Svi se odjednom iznenade. Ferit i Ayse sklapaju brak, iako Feritova i Handeina porodica to ne odobravaju.

Priča postaje komplikovanija jer Azade ne odobrava ovaj brak, a Hande ne odustaje lako.

  • Naziv na turskom: Kalp Yarası
  • Naziv na engleskom: Heart Wound
  • Žanr: drama, romansa
  • Glumci: Gokhan Alkan, Merve Cagiran, Toprak Can Adiguzel, Yagmur Tanrisevsin, Senay Gurler
  • Režija:Yildiz Hulya Bilban