zajedno_drugi_dan_za_stolomFARMA 2010

Radno drugog dana na VIP farmi

 

Drugi dan na Farmi počeo je za gazda Raku u 6,00 ujutru. Ostali ukućani spavali su do 7,00. Posle prve jutarnje kafe sve je zanimalo kako su sluge Dejan i Irena proveli noć. Irena se žalila kako je Dejan koji je bio zadužen za loženje vatre zaspao pa su se oboje smrzli.

Kako su im podeljeni zadaci za njih je ovaj dan bio radan i nije bilo izležavanja. Zorica je preuzela na sebe dužnosti oko hrane pa je svima napravila uštipke koje su svi hvalili a zatim su Mirjana, Irena i Iva pomagale da se kuhinja očisti i pospremi ali sudovi nisu oprani.

Povezana vest:  Ivan Fijolić predstavilja se izložbom „NEO N.O.B." u Muzeju istorije Jugoslavije

Za to vreme muškarci u dvorištu zakucavaju daske na kućici za izolaciju dok Ivan i Nemanja prave stazu za koju ih Firči kritikuje da nije dobra jer ima razmaka. Gazda Raka nadgleda radove i organizuje ljude za pravljenje sapuna od svinjske masti koji će im služiti kao sredstvo za trampu na pijačnoj prodaji. Dejan pa Marija a zatim i Maca na smenu mešaju sapun da ne zagori.

Povezana vest:  Nova sezona serije Kuća od karata u maju

marija_drugi dan_mesaSvi su jako dobro raspoloženi, rad im ne pada teško i uglavnom se šale na Dejanov račun. Raka koji po pravilima ne mora da radi jer je gazda preuzima na sebe posao oko kreča koji im je potreban za dezinfekciju poda štale, a Dejan koji mu je sluga pomaže ali više smeta nego što koristi. Zato Raka moli Nemanju da mu pomogne oko nekih drva a Nemanja komentariše kao se Dejan izvukao od posla.

Povezana vest:  Treća sezona serije "Akvarijumi " startuje uskoro

Za to vreme Firči pomaže ženama u kući oko pravljena i postavljanja zavesa koje im je Proka doneo.

Posle napornog dana i obilnog ručka svi su u kući, šale se i pevaju, Gagiju se jako spava a Maca želi svoju mamu. Miloš hvali Sajka koji mu je ceo dan pomagao a Zorica Ivu. Pola sata posle ponoći svi su već toliko iscrpljeni da odlaze naspavanje.

 

 

VIŠE O OVOJ TEMI

FARMA 2010, Prvi dan na Farmi prošao radno