Lažno izbacivanje iz Velikog Brata

logo_vipSutrašnje izbacivanje iz kuće Velikog Brata biće lažno! Naime, ukućanin sa najmanje glasova će napustiti svoje cimere, a po obavljenom intervjuu sa Marijanom čeka ga veliko iznenađenje – povratak u kuću. Veliki Brat nam uporno dokazuje da ove sezone sa njm nema šale, te će ovaj intervju ostali stanari gledati uživo na plazmi. Kakve će njihove reakcije, nakon vraćanja „izbačenog“ stanara, biti, ostaje nam da vidimo.
Dok glasanje traje, u pauzuma priloga o proteklim dešavanjima u kući, zabavljaće vas bivši sudenti Operacije trijumf: Aleksandar Belov, Ana Bebić i OT Bend! Ukoliko želite da ih čujete uživo, i to dan pre oproštajnog koncerta u „Sava centru“, prijavite se za publiku. Potrebno je samo da pošaljete: ime i prezime, kontakt telefon i godište SMS-om na broj telefona: 065 3056 051. Radi kontrole i obezbeđenja, neophodno je doći na plato ispred kuće Velikog Brata u 20h.
I ne zaboravite da glasate kako biste lažno izbacili nekog od ukućana. O načinu glasanja detaljnije na adresi: http://vb3.velikibrat.rs/glasanje 

Povezana vest:  Obeležen je Svetski dan dece obolele od raka