Posebni popusti za „Holiday On Ice“ tokom ovog vikenda

HOI 3 sssPovodom spektakla na ledu HOLIDAY ON ICE: „Mistery – Vanish novogodišnja tajna“, organizovan je SREĆNI VIKEND 19. i 20. decembra kada će biti omogućen popust od 15% na ulaznice za ovaj spektakl. U tržnim centrima Delta City i Ušće deliće se posebni kuponi koji donosiocu letka omogućavaju popust
na blagajnama Beogradske arene i Delta City-a, tokom vikenda.

Kompanija HOLIDAY ON ICE već se dve godine za redom uspešno predstavila našoj publici predstavama „Petar Pan na ledu“ i „Duško Dugouško na ledu“, a ove godine predstaviće još raskošniju predstavu koja u sebi sadrži nekoliko bajki, među kojima je i Alisa u Zemlji čuda i priča o Princezi iz Zemlje vilenjaka.

Klizački spektakl održaće se poslednjeg vikenda u 2009. godini, od 25.12. do
27.12. u Beogradskoj areni u 4 termina: 
– petak 25. decembar u 19.00
– subota 26. decembar u 12.00
– subota 26. decembar u 19.00
– nedelja 27. decembar u 12.00

Povezana vest:  Grad poklonio 55 paketića u okviru akcije „Kola kola karavan”

U prodaji su ulaznice po cenama: 990, 1890, 2190, i 2500 dinara, a traje i posebna pogodnost uz svake dve kupljene ulaznice VANISH daruje poklon paket svojih proizvoda. Akcija važi za kupovinu ulaznica na blagajnama Beogradske arene i Delta City-a! Kupovina ulaznica VISA karticom, samo na blagajni Arene, omogućava dodatni popust od 5 %. 
I ove godine očekuju vas veličanstveno klizanje, zapanjujuće akrobacije, raskošna scenografija i uzbudljiva priča sinhronizovana na srpski jezik!

HOI 11 sssMISTERIJA je najnoviji šou produkcije Holiday on Ice, neprikosnovenog lidera u svetu klizačkih spektakala. Ovoga puta pozivaju na magično, misteriozno i uzbudljivo putovanje. Tokom posete misterioznom Istoku u uvodnom delu, MISTERIJA kombinuje elemente magije sa složenim klizačkim umećem. U predstavi se koristi originalna scenografija nagrađivanog dizajnera Barta Klementa (dobitnik TPI nagrade), dok je kostime osmislio Francuz Edvard Pikni. U režiji Antonija van Lasta i sa koreografom Robinom Kazinsom i muzičkim aranžmanima koje potpisuje Majkl Rid, MISTERIJA nam nudi čarobno
putovanje kroz maštu – na ledu.
Kroz scene u predstavi publiku vodi ciganka gatara, koja najpre izvodi tačku uz klasik Berija Maniloua “ Could it be Magic“ u izvođenju ženskog vokala i uz pratnju violine. Na ledu se pojavljuje ogromna knjiga i u transu gatara zameni mesto sa Luis Kerolovom Alisom u Zemlji čuda. Sledi poznata priča, praćena svingom, o Alisinim avanturama i svim otkačenim likovima, sa obaveznim Belim zecom, Ludim šeširdžijom i Kraljicom srce.
Čuvena muzika Sen Sansa oživljava Dance macabre, smelu i po malo čudnu tačku u tamnim kostimima. Hipnotika nam donosi neverovatnu scenu letenja, uz muziku The Afro Celt Sound System. 
Scena The Magical Medley koja je smeštena u američku srednju školu, kao centralni element scenografije ima trodimenzionalni školski autobus, a prate je muzički klasici.
Drugi čin počinje posetom planeti Zodijak, veselim pozdravom astrološki znacima, uz montažu različitih muzičkih numera i kostima među kojima ima i lepih i smešnih. Zatim, šetnja kroz park uvodi nas u scenu romantičnog susreta. Gatara se vraća veselom plesnom tačkom uz Mađarsku rapsodiju. Vizuelno očaravajuća poseta središtu zemlje istražuje natprirodno carstvo vila i goblina. MISTERIJA se završava pozdravom publici i filmskim hitom „The Wiz“.

Povezana vest:  Klizalište ispred šoping mola Delta City