Da li je Taylor Swift nova Supergirl?

Taylor_SwifftPriprema se nova verzija filma o Superdevojci, a mlada pevačica je na listi potencijalnih glavnih glumica. Taylor Swift je najprodavanija muzičarka u SAD-u 2009. godine, a sada želi da se okuša i u filmskom svetu pa već neko vreme, kako tvrde holivudski izvori, traži ulogu kojom bi mogla ispravno da započne i tu karijeru.
Također, već se neko vreme govori o novoj verziji filma ‘Supergirl’, tzv. ženskog Supermana, iako je prva filmska adaptacija superherojske sage iz 1984. godine doživela fijasko. 
Nekoliko mladih zvezda nalazi se na listi potencijalnih glumica, a među njima je i Taylor koja bi, ako dobije ulogu, mogla da bude Superdevojka ne samo u igranom filmu, već i u navodno planiranoj spin-off TV seriji.
U međuvremenu, Taylor Swift će se pojaviti na filmu 2010. godine ( posle male uloge u Hannah Montana: The Movie) u zvezdama nakrcanoj romantičnoj komediji ‘Valentines Day’, u kojoj će glumiti Anne Hathaway, Jessica Biel, Julia Roberts, Jessica Alba, Ashton Kutcher, Jamie Foxx, Queen Latifah…

Povezana vest:  Svesniji važnosti zdravih životnih navika – đaci unapredili znanja o pravilnoj ishrani za 13 odsto