Indeksovo radio pozorište u novogodišnjem programu TV Foks

Humoristička trupa „Indeksovo radio pozorište“ i trubački orkestar Dejana Lazarevića i specijalno izdanje „Fajront republike“ neki su od aduta novogodišnjeg programa televizije „Foks“.

Tokom poslednjeg dana 2009. godine, na programu će biti melodije Lazarevićevog orkestra, ovogodišnjeg pobednika sabora trubača u Guči, kao i šou kultnih „Indeksovaca“ koji se „ovih dana snima u ‘Foksovom’ studiju“, saopštila je danas ova televizija.

Povezana vest:  Jelena i Novak Đoković započeli „Originalne razgovore“

Zoran Kesić je sa svojim timom pripremio „neobičnu predstavu, urnebesne skečeve i odličnu svirku“ za specijalno izdanje „Fajront republike“ koja će „gledaoce ‘Foks televizije’ sa mnogo pozitivne energije uvesti u Novu 2010. godinu“, navodi se u saopštenju.

Najavljeno je emitovanje rialiti šou programa „Survajvor“ u novogodišnjoj noći, kao i specijalna VIP izdanja kvizova „Ludi kamen“ i „Keš taksi“. Kao gosti „Lugog kamena“, koji će biti emitovan 31. decembra i 1. januara najavljeni su bračni parovi kao što su Biljana Jeftić i Aca Ilić, Svetlana Kitić i Milan Magić, Sani i Natalija iz grupe „Trik FX“ i drugi. U VIP „Keš taksi“, koji će na programu biti 2. i 3. januara, ulaziće „poznate ličnosti koje će „osvojeni novac poklanjati u humanitarne svrhe“.

Povezana vest:  Beograd se kandiduje za evropsku prestonicu kulture 2020.

Od filmova, televizijske premijere imaće filmovi „Niske strasti 2“, „Samo moja sreća“, „Mit“, „Rimsko carstvo“, „Dodir“, „Svet duhova“ i drugi.