Black & White fantasy u Expo Centru XXI za Novu godinu

 

blac_whiteSvi smo gledali crno bele žurke a konačno u Beogradu, „Fantasy“,„ZanAgency“ i „Top FM“ spektakularno predsatvljaju „Black&White fantasy“. Događaj će se održati u specijalno brendiranoj i za tu priliku opremljenoj dvorani EXPO Centra XXI.

Po uzoru na velike svetske događaje uz svesrdnu pomoć inostranih i domaćih partnera „ZanAgency“ i Radija „TOP FM“ očekuje nas jedan od najspektakularnijih događaja u Beogradu i svakako najveći novogodišnji HOUSE event u zemlji. Doček Nove godine u Expo Centru biće jedan od najboljih u Srbiji.

Akcenat je, ipak, na samoj temi. Vrhunski vizuelni, zvučni i scenski efekti sprovešće vas kroz atmosferu crno bele fantazije. Ambijent u crno belim motivima je tako osmišljen da kroz zvuk i vizuelne efekte doživite priču koja će vas ostaviti bez daha! Muzički deo će biti podeljen na „black“ & „white“ time.

Povezana vest:  Izazovna, ali važna godina za CEFTA region

EXPO XXI Međunarodni Expocentar Beograd zadovoljava potrebe Beograda za prvoklasnim multi-funkcionalnim prostorom, koji ispunjava i najzahtevnije uslove današnjih organizatora. Prostor koji daje bezgranične mogućnosti transformacije i izmene. Mošda čak i jedini prostor u zemlji za realizaciju projekta „Belgrade BLACK&WHITE Fantasy“! Zauzima površinu od 2.500 m2.

 

PROGRAM:

Kapije se otvaraju u 20:00 h

Sledi zagrevanje DJ Alex Undro (Greece) do 21h

Povezana vest:  Viktorija Bekam oduševila na Nedelji mode u Njujorku

Dj Nemax (Serbia) do 22 h

DJ NIKIFOR (Macedonia) do 23h

(Bez konkurencije najpoznatiji i najbolji DJ iz Makedonije i jedan od najtraženijih na prostorima EX Yu)

 

SPEKTAKL POČINJE U 23h

DJ MALIKA (Russia) koji ce trajati do 01 h

(Rođena u Sankt Peresburgu. Jedan je od najboljih DJ-eva u Rusiji i radi samo u najboljim klubovima, vodećim žurkama i događajima)

DJ ISY DEE (Italy) do 03h

(Dolazi iz Bolonje. Devojka savršenog izgleda i njeni nastupi su uvek propraćeni fenomenalnom atmosferom. Jedna je od naših prvih izbora za Novogodišnju noć…)

Top FM DJ team feat. MC Rale

(Veliko učešće u organizaciji ima Top FM radio koji će sa svojim DJ-evima upotpuniti događaj i atmosferu dovesti do usijanja!)

Povezana vest:  Proteini nas programiraju, a sve počinje s majčinim mlekom

Dj Mistake (Serbia)

 

Karte su u pretprodaji po ceni od 28€ ALL INCLUSIVE(u dinarskoj protivvrednosti po kursu NBS)

– ALL INCLUSIVE uključuje širok spektar domaćih i stranih pića ( piva, vina, vodke, pelinkovca, viskija, džina, tekile, rakije, vode, gazirane i negazirane sokove)

– Postoji mogućnost rezervacije barskih stolova.

VIP SEKTOR – cena karte 50 € ALLINCLUSIVE (ponuda uključuje asortiman svih domaćih i stranih pića)

rezervacije i prodaja karata isključivo preko posebnog broja (064 33 6 33 62)

(karte za vip sektor neće biti puštene u slobodnu prodaju)