Praznični Coca-Cola karavan darivanja završava sutra

NESA9717Sutra je poslednji dan prazničnog Coca-Cola karavana koji je krenuo 5. decembra iz Beograda i do 26. decembra posetio još 16 gradova u Srbiji. Gradski trgovi su bili mesto sastajanja Deda Mraza, njegovih pomoćnika – simpatičnih polarnih medvedića i svih dobrih ljudi koji su i danas 25. Decembra, a koji će i sutra 26. decembra doneti knjige, igračke i druge poklone kojima će ulepšati praznike deci bez roditeljskog staranja, deci sa posebnim potrebama ili mališanima koji borave u bolnicama. 
Darovi koji budu sakupljeni u Beogradu u ova dva dana, biće uručeni mališanima Dečije bolnice Milan Zotović, Centaru za zaštitu odojčadi, dece i omladine, RJ Dom “Moša Pijade“ mališanima Centara za zaštitu odojčadi, dece i omladine, RJ “Jovan Jovanović Zmaj“ i Društvu za MNRO, (mentalno nedovoljno razvijene osobe) Novi Beograd.
Ova akcija će u najvećoj meri je zavisila od građana i njihove dobre volje. Verujemo da svako dete treba da oseti prazničnu radost, toplinu i pažnju, jer su oni ti koji svake godine sa nestrpljenjem očekuju ove najlepše praznike!
I da ne zaboravimo, Deda Mrazovi pomoćnici Duško, Njuško, Šuško, Uško i Miško imali su specijalnu misiju – da razvesele mališane u 17 gradova u Srbiji, kao i u Podgorici. Zato je karavan, pored Beograda, posetio i Smederevo, Pančevo, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Jagodinu, Paraćin, Kruševac, Leskovac, Kraljevo, Čačak, Užice, Valjevo, Šabac, Suboticu i Zrenjanin. 
Priključite se akciji i pomozite nam da na najlepši način završimo ovu godinu i sakupimo što više poklona za mališane! 
Ponesite poklone na trg u svom gradu! 
ČAROLIJU ZAPOČINJEŠ TI!

Povezana vest:  Hit u Beču: večeri propalih preduzetnika